Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Fundamentals of Supply Chain Management -verkkokurssi

Globaalissa liiketoimintaympäristössä, jossa kilpailu on kovaa ja teknologia kehittyy jatkuvasti, on entistä tärkeämpää johtaa toimittajasuhteita tehokkaasti.  

Fundamentals of Supply Chain Management -verkkokurssilla käsitellään organisaatioiden välisiä toimintoja ja niiden hallintaa. Kurssilla opit ymmärtämään ja analysoimaan toimitusketjuasi, tekemään ulkoistamispäätöksiä ja laatimaan suunnitelman toimitusketjun kehittämiseksi.

Kurssi suoritetaan itsenäisesti opiskellen, oman aikataulun mukaisesti. Kurssin suorittamisesta saa todistuksen. 

Huomioithan, että verkkokurssi on kokonaan englanninkielinen.

Katso lisätietoja englanninkieliseltä sivulta Kysy lisätietoja

Aloitus

Milloin tahansa

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Hyödyt

Kurssilla opit toimitusketjun johtamisen perusteet, käsitteet, toimintamallit ja työkalut, joita voit soveltaa jokapäiväisessä työssäsi. 

Kurssin avulla opit analysoimaan oman yrityksesi asemaa ja suoriutumista osana toimitusketjua. Kurssiin sisältyvät toimitusketjun johtamisen keskeiset artikkelit auttavat ymmärtämään kokonaisuutta.

Kenelle?

Verkkokurssi sopii erilaisissa tehtävissä työskenteleville ammattilaisille, jotka tarvitsevat kokonaisvaltaista ymmärrystä toimitusketjun johtamisesta ja siihen liittyviä käytännön toimintamalleja, joita he voivat hyödyntää jokapäiväisessä työssään.

Sisältö ja aikataulu

Kurssi sisältää neljä moduulia, joista kukin sisältää lyhyt intron, videoluennon, reflektointitehtävän, lukutehtävän sekä kysymyksiä opitun kertaamiseksi. Moduulien lopuksi käydään läpi avainopit.

Moduulien teemat:

  • Toimitusketjun keskeiset käsitteet
  • Pystysuuntainen integrointi
  • Push and pull -strategiat
  • Viitekehykset
     

Kunkin ydinjakson kesto on noin 1–2 tuntia riippuen opiskeluvauhdistasi. Koko kurssin pituus yhteenvetoineen ja arviointeineen on noin 5–10 tuntia. Opiskelutahtia voit soveltaa joustavasti omaan aikatauluusi parhaiten sopivaksi. 

Videot on tekstitetty englanniksi.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös näihin ohjelmiin