Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Essentials of Leading Change (online)

Essentials of Leading Change on kustannustehokas ja joustava verkkokurssi, jonka tavoitteena on kehittää johtamistaitoja, joita tarvitaan strategisen muutoksen johtamiseen ja toteuttamiseen globaaleissa projekteissa.

Muutosjohtamisesta on tullut johtamisen selkäranka ja loistavien johtajien menestyksen salaisuus. Essentials of Leading Change -kurssi keskittyy systeemitasoon , jossa tarkastellaanyrityksen rakenteiden, kulttuurien ja yksilöiden välisiä muutoksia.

Ohjelman tavoitteena on tutkia, miten yksilöt toimivat kohdatessaan muutoksen, ja ymmärtää, miten heidän toimintaansa voidaan parhaiten vaikuttaa. Muutosta tarkastellaan monissa eri muodoissa ja laajuuksissa.

Verkkokurssilla tutustut muutosjohtamisen keskeisiin kysymyksiin, jotka asiantuntijoiden ja johdon on hallittava. Opit myös, miten muutos ja siirtymä eroavat toisistaan ja mitä niiden välisen tasapainon ylläpitäminen vaatii johtamisnäkökulmasta.

Huomioithan, että tämä kurssi on kokonaan englanninkielinen.

Kurssitiedot englanniksi  Kysy lisätietoja

Aloitus

Milloin vain

Hyödyt

Kurssi tarjoaa kustannustehokkaan ja joustavan tavan kehittää strategisia taitoja muutosprojektin johtamiseen ja toteuttamiseen.

Opit ymmärtämään erilaisia näkökulmia ja muutosprosesseja.
Vahvistat kykyäsi omaksua uusia toimintatapoja, kun kohtaat muutoksen.
Opit johtamaan ihmisiä rakentavasti haastavien muutosten läpi hallitsemalla heidän muutokseen liittämiään uskomuksia ja seurauksia.

Kenelle?

Verkkokurssi on suunnattu kokeneille esimiehille ja yritysjohtajille, jotka tarvitsevat muutosjohtamisen taitoja hallitakseen koko organisaation kattavaa ja globaalissa ympäristössä tapahtuvaa muutosta.

Sisältö ja aikataulu

Verkkokurssi koostuu kuudesta jaksosta, joiden suorittamiseen kuluu yhteensä noin kahdeksan tuntia riippuen opiskelutavastasi ja etenemisvauhdistasi. Jaksot koostuvat videoluennoista ja pohdinta- ja lukutehtävistä, jotka käsittelevät muutosjohtamista eri näkökulmista.

Videot sisältävät lisää lukumateriaalia, ajatuksia herätteleviä neuvoja ja vuorovaikutteisia kysymyksiä, joilla voit testata oppimaasi. Kurssiin sisältyy työkirja, jonka avulla voit hyödyntää kurssilla oppimiasi toimintamalleja oman organisaatiosi haasteissa.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta