Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Koulutukset > Johtaminen ja strategia > Crossroads of Leadership

Crossroads of Leadership

Maailman ensimmäinen elokuvallinen johtamiscase Crossroads Life

Tervetuloa sukeltamaan johtamisen maailmaan ja oppimaan johtajuustutkija, elokuvatuottaja ja toimitusjohtaja Emilia Bunealta.

Crossroads Life on tositapahtumiin perustuva maailman ensimmäinen johtajuuteen ja sen haasteisiin pureutuva opetuselokuva. Valmennuspäivä rakentuu elokuvan ympärille, jonka pohjalta tehdään erilaisia simulaatioita, yksilö- ja ryhmäharjoituksia sekä keskusteluja valmentajan johdolla.

Valmennuspäivän aikana sukellat syvemmälle omaan rooliisi johtajana luottamuksen ja motivaation rakentajana, etenkin muutoksen keskellä. Lisäksi jaat ja kuulet kollegoiden ajatuksia onnistuneen vaikuttamisen keinoista ja johtamisen autenttisuudesta.

Milloin: keskiviikkona 20.4.2022
Aika: 12.00–18.00
Aloitamme klo 12 lounaalla ja verkostoitumisella. Klo 13 uniikki elokuvallinen johtajuusvalmennus alkaa.

Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, ja se järjestetään englanniksi.

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Crossroads Life – to Manage is Human

Why?
Today’s executives often find themselves at a crossroads of leadership choices. This program day offers you an opportunity for animated discussion, deep reflection, and a genuine connection with each other, anchored in research on current leadership topics in a creative and stimulating surrounding.

What?
Participants will gain new perspectives on leadership topics such as:

  • Conditions for success in one’s next executive job.
  • Skill sets and worldviews as strengths and liabilities.
  • Authenticity and the pitfalls of value-based leadership.
  • Sustainable leadership through complexity and ambiguity.
  • Leading in the online workplace.
  • Challenges of building power and influence.

 

For whom?
The program day is for leaders who need to contend with significant change.

It suits well for you if you are,e.g., moving into a new role or your leadership environment is otherwise rapidly changing, or for example, talents in your organization that have just been promoted to a new leadership position.

Kouluttajat

Emilia Bunea

Emilia Bunea on johtamiskouluttaja ja koulutusteknologiayrittäjä. Hänellä on kahden vuosikymmenen kokemus maailmanlaajuisista rahoitusalan yrityksistä ylimmän johdon tehtävistä.

Vuonna 2021 Bunea kirjoitti ja tuotti "Crossroads Life", maailman ensimmäisen elokuvallisen ja tositapahtumiin perustuvan johtamiseen liittyvän elokuvan. Elokuva on saanut useita elokuvapalkintoja, mukaan lukien IndieFestin huippupalkinnon, Haagin kansainvälisen elokuvafestivaalin erikoistuomariston palkinnon ja Helsingin kansainvälisen opetuselokuvafestivaalin parhaan yrityselokuvan palkinnon.

Hänen akateemisia kiinnostuksen kohteita ovat ”serious leisure" (vakavan vapaa-ajan) rooli johtamisidentiteetin kehittämisessä. Hän on kirjoittanut useita tieteellisiä artikkeleita aiheesta ja piti laajalti arvostetun TED-puheen London Business Schoolissa. Hän on luennoinut johtamiseen liittyvistä aiheista useassa eri maassa.

Emilia Bunealla on Non-Executive Director Diploma Financial Timesin Board Director -ohjelmasta ja hän on CFA:n peruskirjan haltija. Hän suoritti tohtorin tutkinnon Vrije Universiteit Amsterdamissa vuonna 2020.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta