Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Projektinhallinnan parhaat käytännöt – PM 2

Projektinhallinnan parhaat menetelmät monimutkaisten ja haastavien projektien hallintaan ja johtamiseen

Projektinhallinnan parhaat käytännöt – PM 2 on osaamista syventävä koulutus, jonka käytyäsi hallitset projektiliiketoiminnan keskeiset menestystekijät, projektien hallintamallit ja standardit sekä projektinhallinnan osa-alueet ja prosessiryhmät.

Koulutuksessa syvennät ja laajennat projekteihin, projektinhallintaan ja henkilöjohtamiseen liittyvää osaamistasi ja taitojasi. Koulutuksen käytyäsi sinulla on paremmat valmiudet toimia vastuullisena projektipäällikkönä laajempaa projektihallinnan osaamista vaativissa hankkeissa.

 

Lataa esite  Kysy lisätietoja

"Laaja ja kattava kokonaisuus, itselle käytännön tasolla projektin vetovastuu "vieras" joten paljon uutta ja hyödyllistä tietoa."

Hinta:

Hyödyt

PM 2 on osaamista syventävä koulutus, jonka tuloksena kehityt projektijohtajana ja opit käyttämään vaativien projektien johtamisessa tarvittavia menetelmiä.

Opit hallitsemaan projektiliiketoiminnan keskeiset menestystekijät, projektien hallintamallit ja standardit sekä projektinhallinnan osa-alueet ja prosessiryhmät
Opit tunnistamaan projektisi luonteen ja haasteet sekä valita tilanteeseen sopivat toimintatavat. Opit kehittämään sekä omia että organisaatiosi projektityötapoja
Saat paremmat valmiudet toimia vastuullisena projektipäällikkönä laajempaa projektihallinnan osaamista vaativissa hankkeissa
Opit kommunikoimaan ja toimimaan tehokkaassa yhteistyössä projektiin osallistuvien ja sidosryhmien kanssa
Syvennät ja laajennat projekteihin, projektinhallintaan ja henkilöjohtamiseen liittyvää osaamistasi ja taitojasi

Kenelle? 

Koulutus tarkoitettu on projektinjohtamiskokemusta ja -osaamista jo omaaville projektipäälliköille, jotka haluavat syventää osaamistaan vaativien projektien johtamisessa.

 

  • asiantuntijoille
  • ammattialueiden vastuuhenkilöille
  • projektiryhmän jäsenille
  • osaprojektipäälliköille
  • projektipäälliköille
  • projektien omistajille
  • projektitoimistossa työskenteleville
  • projektinhallinta-alan konsulteille

Projektinhallinnan perustietoja ja -taitoja etsivälle sopii Projektinhallinnan perusteet – PM 1 -koulutus.

Tutustu PM 1 -koulutukseen

Sisältö ja aikataulu

Koulutus rakentuu kahdesta kokonaisuudesta: päivä 1 keskittyy projektin eri vaiheisiin ja päivä 2 johtajuuteen. Koulutuspäivät koostuvat luennoista, ryhmätöistä ja harjoituksista.

Koulutusjaksot

Kouluttajat

Martti Kouhi

Konsultti, yrittäjä, Solventor Oy

Jouni Virtaharju

Yliopisto-opettaja, Aalto-yliopisto

Tutkijatohtori, Hanken Svenska Handelshögskolan

Hanki valmiudet valita omat sopivat työkalut

“Projektinjohtamisessa virittyy johtamisen koko kirjo: siinä pitää hallita hallita talous, ymmärtää tekniikka, inspiroida tiimi, koordinoida aikataulut ja tekemiset, huolehtia omasta jaksamisesta, seurata tilannekuvan kehitystä, vakuuttaa asiakas ja niin edespäin. Tunnistatko sinä omat vahvuutesi ja kehittämisalueesi projektien johtajana.

Tavoitteiden saavuttamista johdetaan yksittäisissä projekteissa, mutta eri projektien välinen priorisointi ja työmäärien ohjaaminen on monesti vaikeaa. Vastaavasti yhteisten toimintatapojen kehittäminen voi olla
hankalaa. Projektinhallinnan parhaat käytännöt -koulutuksesta voit saada alkusysäyksen projektikyvykkyyden kehittämiselle koko organisaation tasolla."

Jouni Virtaharju, Aalto-yliopisto, Hanken Svenska Handelshögskolan
Martti Kouhi, Solventor Oy

"Martti Kouhilla on miellyttävä, rauhallinen ja selkeä esitystyyli. Hyviä esimerkkejä, jotka havainnollistivat tilannetta."

"Jouni Virtaharjulla oli erittäin mielenkiintoinen ja oikein hyvä esitystyyli, sai kuulijan kiinnostumaan isosti asiasta. Oikein hyviä konkretisoivia käytännön esimerkkejä."

"Parasta Martti Kouhissa oli käytännönläheinen ote. Lisäksi laaja osaaminen, mielenkiintoiset esimerkit, miellyttävä ääni :)"

"Virtaharju osasi selittää asioita innostavasti."

Luettavaa aiheesta

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös muihin koulutuksiimme