Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Diploma in Leading People

Kehity vaikuttavaksi johtajaksi – johda liiketoimintaa ja toteuta strategiaa tehokkaasti ihmislähtöisesti

Miten johtajan työnkuva on muuttunut nykymaailmassa, jossa ongelmat ovat yhä monimutkaisempia? Miksi perinteiset johtamismallit eivät ole enää tehokkaita? Miten voi tulla vaikuttavammaksi johtajaksi ja auttaa organisaatiota saavuttamaan parempia tuloksia?

Ollakseen tehokas, johtajan on vaikutettava ihmisiin ja prosesseihin verkostoissaan ja ekosysteemeissään. Ihmisten johtaminen, yhteistyö eri sidosryhmien kanssa sekä haastavien ongelmien ratkaiseminen monenlaisten toimijoiden kanssa edellyttää uudenlaista ajattelutapaa ja osaamista. 

Diploma in Leading People -ohjelma kattaa kaikki ne tiedot, taidot ja kompetenssit, joita tarvitset liiketoimintasi johtamiseen ihmislähtöisesti.

  • Ohjelma on suunniteltu asiakkaidemme nykyisten tarpeiden pohjalta ja sen tukena on uusin tutkimus, mikä takaa kehityksesi vaikuttavaksi johtajaksi.
  • Monipuoliset ja kansainväliset kouluttajat haastavat ajatteluasi.
  • Innostavat ja modernit oppimismenetelmät antavat tuloksellisia ideoita johtajuuteesi.

Ohjelman suoritettuasi sinulla on kokonaisvaltainen käsitys johtamistyylistäsi, työkaluja ja tekniikoita erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin sekä haastavien tilanteiden ratkaisemiseksi ja strategia operoida verkostojesi ja ekosysteemisi kaikkien toimijoiden kanssa.

Diploma in Leading People -ohjelmasta on mahdollista siirtää 18 ECTS-opintopistettä Aalto Executive MBA tai Aalto MBA -ohjelmaan.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksiLataa englanninkielinen esite

Aloitus

Diploma in Leading People

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Ymmärrät, miten johtajuus nykypäivänä edellyttää ihmisiin vaikuttamista strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi, ja opit käytännön tapoja vaikuttaa laajempaan toimijaverkostoon.

Syvennät kykyjäsi johtaa organisaatiotasi epävarmoina aikoina.

Ohjelmarakenteen ansiosta voit räätälöidä ohjelman oppimistavoitteidesi ja -tarpeidesi mukaan.

Hyödyt

Viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että strategisten tavoitteiden saavuttaminen voi epäonnistua, jos johtajan lähestymistapa strategiaan ei ole kokonaisvaltainen. Diploma in Leading People -ohjelma tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan siihen, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon johtajuudessasi, jotta pystyt luomaan arvoa pitkällä aikavälillä, koordinoimaan liiketoiminnan eri prioriteetteja ja viestimään tavoitteet selkeästi eri sidosryhmille. Itsevarmat ja vaikutusvaltaiset johtajat omaavat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaavat verkostoitua ekosysteeminsä muiden toimijoiden kanssa.

Lisäät ymmärrystäsi siitä, miten johtajuus vaatii vaikuttamista ekosysteemeihin strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
Kehität johtamistyyliäsi ja opit varmistamaan eri sidosryhmien välisen tuloksekkaan yhteistyön strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi
Opit laajan toimijaverkoston johtamisessa tarvittavia käytännön työkaluja.
Opit, millä tavoin voit tukea organisaatiosi innovatiivisuutta ja kasvua.
Kehität yhteistyötä strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
Sovellat oppimaasi omassa kontekstissasi.

Kenelle?

Diploma in Leading People -ohjelma on tarkoitettu johtajille, jotka pystyvät vaikuttamaan organisaation tuloksiin ohjaamalla eri sidosryhmiä ja ekosysteemejä muuttuvassa ympäristössä.

Valmennusohjelma sopii liiketoimintojen johtajille, aluejohtajille sekä toimitusjohtajille. Se on hyödyllinen myös niille johtajille, jotka johtavat ekosysteemejä ja ovat vastuussa useiden, eri sijainneissa toimivien tiimien yhteistyöstä.

Sisältö ja aikataulu

Ohjelmaan kuuluu kolme ydinjaksoa ja yksi valinnainen opintojakso. Jokainen ydinjakso on tarjolla kerran vuodessa, voit aloittaa opintosi mistä tahansa pakollisesta opintojaksosta. Valinnainen jakso valitaan oman kiinnostuksen ja painotuksen mukaisesti annetusta opintovalikoimasta. Jokainen opintojakso on laajuudeltaan 4,5 ECTS-opintopistettä.

Valmennus tarjoaa sinulle ajatuksia herättäviä puheenvuoroja, simulaatioita, esimerkkejä yritysmaailmasta, luentoja sekä vuoropuheluita muiden osallistujien sekä kouluttajien kanssa. Ohjelma sisältää kaksi erillistä verkkokurssia oppimisen tueksi. Valinnaisen Coaching-prosessin avulla varmistat, että pystyt hyödyntämään oppimaasi ja saamiasi ideoita omassa organisaatiossasi ja ekosysteemeissäsi.

Diploma in Leading People -ohjelmaan kuuluvat opintomoduulit on kukin mahdollista suorittaa myös erillisinä kolmen päivän ohjelmina.

Pakolliset moduulit

Valinnainen moduuli

Valitset ydinjaksojen lisäksi yhden valinnaisen opintojakson. Voit valita valinnaisen moduulin oppimistavoitteidesi ja tarpeidesi perusteella, teet valinnan suoritettuasi pakolliset opintojaksot. Ohjelmatiimimme opastaa sinua räätälöimään yksilöllisen oppimispolun ja löytämään sinulle sopivan valinnaisen opintojakson.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Diploma in Leading People -ohjelman puitteissa järjestettävät opintojaksot

Voit valintasi mukaan osallistua koko Diploma in Leading People -ohjelmaan, joka sisältää kaikki kolme pakollista opintojaksoa sekä yhden valinnaisen jakson, tai ilmoittautua erillisille Diploma in Leading People -opintojaksoille.