Jarno Limnéll

Turvallisuuden nykytilan voi tiivistää kahteen sanaan: Ennalta-arvaamaton epävakaus. Toimintaympäristö – ja turvallisuustilanteet – muuttuvat nopeasti ja ilmenevät usein yllättäen. Turvallisuusasiantuntijoiden tulisi nykytilanteen arvioinnin ohella yhä useammin kysyä, että mitä tapahtuu seuraavaksi.

Ville Blåfield

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysvirastossa kehitetään Helmi-rouvan palveluita lean-ajattelun avulla. ” Se hukka, mikä täältä poistuu, ei tuota rahaa, vaan aikaa meidän asiakkaille.”

Joanna Sinclair

Liike-elämässä Jouko Pitkänen tunnetaan työstään Stockmann Retailin johtajana ja Stockmannin johtoryhmän jäsenenä – miehenä joka jalkautti yhtiön uuden strategian ja lanseerasi 50 miljoonan euron säästöohjelman. Pitkäsen elämässä Stockmann on ollut merkittävä tekijä, mutta kuitenkin vain yksi vaihe: hänellä on myös ansiokas menneisyys tanssiurheilussa, uusi ura kyvykkyyksien tunnistamisen parissa ja muutaman vuoden päästä tohtorin DBA-tutkinto Aalto EE:stä.

Annamari Typpö

Arvon luominen on helppoa. Haasteen muodostavat hyödykkeistyminen ja ansaintalogiikka.

Paula Salovaara

“Odota juoksen autolle.” Kai Rönnberg vastaa puhelimeen samassa tilanteessa kuin usein aiemmin. Tällä kertaa autolle juokseminen tapahtuu kuitenkin maapallon toisella puolella, Australian Sydneyssä, jonne Rönnberg on muuttanut asumaan. Työnantaja Outotec tarjosi alkukeväästä uutta pestiä, suurempaa vastuuta, ja mahdollisuutta katsoa maailmaa ja kaivosteollisuutta vähän toisesta suunnasta.

Sivut

Lataa esite

Aalto EE käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.