Ville Blåfield

”En ole nähnyt ennen mitään vastaavaa”, sanoo Fabian Sepulveda, joka on mukana rakentamassa Stora Enson uutta Accelerator Program Digital Solutions -ohjelmaa Accelerator . Ohjelmaan haetaan nyt ennakkoluulottomia startupeja.

Joanna Sinclair

“Hinnoittelu on tärkeä aihe, joka vaatisi paljon enemmän huomiota kuin mitä se monissa yrityksissä saa”, painottaa ESADEN Markkinointiosaston johtaja, apulaisprofessori Marco Bertini.

Heidi Hammarsten

Maailma muuttuu myös kotimarkkinayritysten ympärillä niin, että strategia on ajateltava globaalisti. Uudet strategiat perustuvat usein tietomassoihin ja optimointiin, sanoo Aalto-yliopiston professori Henri Schildt.

Petteri Rapo

Onko sinulla kokonaiskuva liiketoimintasi verotukseen vaikuttavista muutosvoimista? Miten voit valmistautua muutoksiin kansainvälisen liiketoiminnan verotuksessa? Asiantuntija Petteri Rapo kertoo.

Reetta Räty

”Siinä kuulee suoraan asiakkaan suusta, mikä toimii ja mikä on pielessä”, kertoo Petri Huikko Raha-automaattiyhdistyksestä (nykyisin Veikkaus). Lue miten palvelumuotoilu on tuottanut uusia ideoita ja parempaa laatua.

Sivut

Lataa esite