Heidi Hammarsten

Yhä useampi teollisuusyritys tarjoaa asiakkailleen lisäarvoa tuottavia palveluita tai ratkaisuja, ja saman ilmiön voi havaita myös yrityksen hankinnoissa. Mutta tämä arvopohjainen hankinta ei ole ihan helppoa, sanoo Aalto-yliopiston tutkija Mervi Vuori.

Heidi Hammarsten

Strategian peruselementtien vähittäinen muokkaaminen tuottaa parempaa tulosta kuin dramaattiset muutokset. Tähän tulokseen tuli Timo Ritakallio väitöskirjassaan, joka tutki eurooppalaispankkien strategioita 12 vuoden ajalta.

Joanna Sinclair

Sote- ja maakuntauudistus on historiallisen suuri muutos, joka koskettaa jokaista suomalaista. Ylilääkäri Andreas Blanco Sequeiros on ollut tiiviisti mukana rakentamassa vuoden alussa toimintansa aloittanutta Keski-Pohjanmaan sote-kuntayhtymä Soitea. Hän on myös aktiivinen vaikuttaja Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelmassa LAPE:ssa, joka on yksi hallituksen kärkihankkeista. 

Reetta Räty

50 vuodessa köyhästä kalastajakylästä menestyväksi metropoliksi, joka häikäisee muun maailman tehokkaalla terveydenhoidollaan, minimaallisella työttömyydellään, koulutetulla kansallaan ja kasvavalla taloudellaan. Miten Singaporen ihme tehtiin – ja voiko sen kopioida? Toimittaja Reetta Räty lähti metrokierrokselle kaupunkivaltioon.   

Jarno Limnéll

Turvallisuuden nykytilan voi tiivistää kahteen sanaan: Ennalta-arvaamaton epävakaus. Toimintaympäristö – ja turvallisuustilanteet – muuttuvat nopeasti ja ilmenevät usein yllättäen. Turvallisuusasiantuntijoiden tulisi nykytilanteen arvioinnin ohella yhä useammin kysyä, että mitä tapahtuu seuraavaksi.

Sivut

Lataa esite

Aalto EE käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.