Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Menestyksekkään kaupunkikehittämisen edellytyksiä
Edellinen sivu Tähtiluennolla menestyksekkään kaupunkikehittämisen edellytyksiä käsitellään Aalto-yliopiston työelämäprofessorin ja CapMan Real Estaten partnerin ja operatiivisen johtajan Ilkka Tomperin johdolla.

Menestyksekkään kaupunkikehittämisen edellytyksiä

Miten laadukkaan ja monimuotoisen kaupungin syntyä voidaan edistää? Miten vallitseva markkinatilanne vaikuttaa kiinteistösijoittamisen nykyhetkeen ja tulevaisuuteen? Entä millaisia käytännön esimerkkejä menestyksekkäästä kiinteistösijoittamisesta on? Kiinteistösijoittamisen työelämäprofessori Ilkka Tomperi vastaa näihin kysymyksiin.

27.03.2024

|

Videot

Webinaarissa käsitellään menestyksekkään kaupunkikehittämisen edellytyksiä eri näkökulmista. Aalto-yliopiston rakennetun ympäristön laitoksen työelämäprofessori Ilkka Tomperi taustoittaa aihetta kiinteistökehittämisen ja -sijoittamisen sekä vastuullisuuden näkökulmista. Itse onnistuneen kaupunkikehittämiseen edellytyksiin perehdytään keskeisten kiinteistösektorin arvoon vaikuttavien tekijöiden kautta ja pohditaan, mihin tekijöihin itse kiinteistökehittäjällä on mahdollisuutta vaikuttaa ja mihin ei.

  • Millaisia tyypillisiä haasteita kiinteistökehittämishankkeisiin liittyy?
  • Kuinka laadukkaan ja monimuotoisen kaupungin syntyä voi edistää kiinteistökehittämisen näkökulmasta?
  • Ja kuinka vallitseva markkinatilanne vaikuttaa kiinteistökehittämisen edellytyksiin nyt ja tulevaisuudessa?

Päätyönään pohjoismaisia kiinteistöpääomarahastoja hallinnoivan CapMan Real Estaten partnerina ja operatiivisena johtajana työskentelevä Tomperi avaa myös aihetta case-esimerkkien kautta.


Tallenne on osa YTK:n Pitkää kurssia, joka on yhdyskuntasuunnittelun täydennyskoulutuskokonaisuus yhdyskuntasuunnittelun ja kaupunkikehityksen parissa työskenteleville asiantuntijoille. Lue lisää YTK:n Pitkästä kurssista täältä


Palaa Aalto Leaders' Insight -pääsivulle

Löydä lisää luettavaa ja kuunneltavaa