Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Essentials of Leading Change -verkkokurssi

Essentials of Leading Change -verkkokurssi kehittää johtamistaitoja, joita tarvitaan strategisen muutoksen johtamiseen ja toteuttamiseen globaaleissa projekteissa.

Muutosjohtamisesta on tullut johtamisen selkäranka ja loistavien johtajien menestyksen salaisuus. Essentials of Leading Change -verkkokurssi keskittyy systeemitasoon , jossa tarkastellaanyrityksen rakenteiden, kulttuurien ja yksilöiden välisiä muutoksia.

Kurssilla tutkit, miten yksilöt toimivat kohdatessaan muutoksen, ja opit ymmärtämään, miten heidän toimintaansa voidaan parhaiten vaikuttaa. Muutosta tarkastellaan monissa eri muodoissa ja laajuuksissa.

Verkkokurssilla tutustut muutosjohtamisen keskeisiin kysymyksiin, jotka asiantuntijoiden ja johdon on hallittava. Opit myös, miten muutos ja siirtymä eroavat toisistaan ja mitä niiden välisen tasapainon ylläpitäminen vaatii johtamisnäkökulmasta.

Huomioithan, että verkkokurssi on kokonaan englanninkielinen.

Katso lisätietoja englanninkieliseltä sivulta  Kysy lisätietoja

Aloitus

Milloin vain

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Hyödyt

Kurssi tarjoaa kustannustehokkaan ja joustavan tavan kehittää strategisia taitoja muutosprojektin johtamiseen ja toteuttamiseen.

Opit ymmärtämään erilaisia näkökulmia ja muutosprosesseja.
Vahvistat kykyäsi omaksua uusia toimintatapoja, kun kohtaat muutoksen.
Opit johtamaan ihmisiä rakentavasti haastavien muutosten läpi hallitsemalla heidän muutokseen liittämiään uskomuksia ja seurauksia.

Kenelle?

Verkkokurssi on suunnattu kokeneille esimiehille ja yritysjohtajille, jotka tarvitsevat muutosjohtamisen taitoja hallitakseen koko organisaation kattavaa ja globaalissa ympäristössä tapahtuvaa muutosta.

Sisältö ja aikataulu

Verkkokurssi koostuu kuudesta moduulista, joiden suorittamiseen kuluu yhteensä noin 12 tuntia riippuen opiskelutavastasi ja etenemisvauhdistasi. Moduulit koostuvat videoluennoista ja pohdinta- ja lukutehtävistä, jotka käsittelevät muutosjohtamista eri näkökulmista.

Videot sisältävät lukumateriaalia, ajatuksia herätteleviä neuvoja ja vuorovaikutteisia kysymyksiä, joilla voit testata oppimaasi. Kurssiin sisältyy työkirja, jonka avulla voit hyödyntää kurssilla oppimiasi toimintamalleja oman organisaatiosi haasteissa.

Videoluennot on tekstitetty englanniksi.

Kurssin kokonaiskesto on n. 12 tuntia, opiskelutahtia voit soveltaa joustavasti omaan aikatauluusi parhaiten sopivaksi. Suositeltu opiskeluaikataulu on kahdesta kolmeen tuntia 4–5 viikon ajan.

Katso tarkemmat sisällöt englanninkieliseltä sivulta

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös näihin ohjelmiin