Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Driving Business Growth with Artificial Intelligence (AI)

Tekoäly muuttaa maailmaa nopeasti avaten uusia mahdollisuuksia ja tarpeita aivan uudenlaisille ratkaisuille. Keskustelussa painottuvat tulevaisuuden lupaukset ja uhkakuvat, mutta mitä tekoäly itse asiassa on ja miten se pitää huomioida strategiassa ja toimintamalleissa? Entä mitä voidaan odottaa tulevaisuudessa?

Driving Business Growth with AI on 2,5-päiväinen valmennus, joka tarjoaa käytännöllisen ja kattavan yleiskuvan tekoälystä, erilaisista teknologioista ja niiden vaikutuksesta liiketoimintaan ja johtamiseen. Ohjelmassa perehdytään alan johtavien tutkijoiden johdolla muun muassa tekoälyn sovelluskohteisiin, käyttöönoton edellytyksiin, uusiin businessmalleihin ja osaamistarpeisiin.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.


Halutessasi laajemman kokonaisuuden, voit yhdistää valmennukseen myös data- ja analytiikkakoulutuksen: 

Tutustu Liiketoimintajohdon data, analytiikka ja tekoäly -valmennukseen 

Ohjelmatiedot englanniksi  Lataa englanninkielinen esite

Aloitus

Kysy lisätietoja

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Valmennuksen hyödyt

Ohjelman jälkeen tiedät mitä tekoäly on ja miten se vaikuttaa liiketoimintaan. Ymmärrät tyypillisempien teknologioiden perusteet ja käyttökohteet sekä ihmisen ja tekoälyn vahvuudet. Saat ajantasaisen kuvan tekoälyteknologioiden kehitysvaiheista ja tiedät, mitä taitoja työntekijöiltä tarvitaan tulevaisuudessa.

Tunnet tekoälyyn liittyvät keskeiset käsitteet
Tiedät mihin tekoälysovelluksia voidaan käyttää ja ymmärrät niiden vaatimuksia
Ymmärrät tekoälyn liiketoiminnalle luomat haasteet ja mahdollisuudet - sekä miten huomioida nämä liiketoimintastrategiassa ja -mallissa

Kenelle?

Ohjelma on tarkoitettu yritysjohdolle ja liiketoiminnan kehittäjille.

Driving Business Growth with AI -ohjelma sopii muun muassa toimitusjohtajille, liiketoimintajohtajille ja kehitysjohtajille.

Sisältö ja aikataulu

Driving Business Growth with Artificial Intelligence -ohjelma koostuu 2,5 intensiivisestä valmennuspäivästä.

Ohjelmapäivät koostuvat lähiopetuksesta, teknologioita soveltavien yritysten case-esittelyistä, sekä thinkasprinteistä, joissa opittuja asioita sovelletaan oman organisaation toimintaan.

Kouluttajat

Arto Klami

Arto Klami on apulaisprofessori Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitoksella, minkä lisäksi hän vetää Multi-source Probabilistic Inference -tutkimusryhmää.

Klami on tutkinut tekoälyä yli 15 vuoden ajan, ja hän kuuluu Suomen tekoälykeskukseen (FCAI), jossa hän koordinoi toimia, joilla kehitetään helpompia työkaluja epävarmuustekijöiden tietoisen tekoälyn rakentamiseksi.

Henri Schildt

Henri Schildt on strategian professori Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun johtamisen laitoksella sekä perustieteiden korkeakoulun tuotantotalouden laitoksella.

 

Schildt on tutkinut teknologiastrategiaa, yrittäjyyttä suuryrityksissä ja muodostuvilla toimialoilla, sekä strategisen muutoksen johtamista. Tällä hetkellä hän tutkii digitaalisten datavirtojen vaikutusta johtamiseen, organisoitumiseen, sekä työrooleihin yrityksissä, Schildt valmistelee aiheesta kirjaa.

Tohtoriksi Schildt väitteli vuonna 2007 Teknillisestä Korkeakoulusta.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta