Tabs

Yleistä tietoa

Fashion and Lifestyle Executive – johdon koulutusohjelma

Tekstiili- ja muotiala on läpikäynyt murroksen viimeisten vuosikymmenten aikana. Toimialalle on syntynyt uudenlaisia liiketoiminta-, hankinta- ja tuotantomalleja ja yritysten on entistä enemmän panostettava tuotemerkin kehittämiseen. Tarve liiketoiminta- ja johtamisosaamisen kehittämiselle on jatkuva.

Aalto EE ja Suomen Tekstiili & Muoti ovat suunnitelleet yhdessä valmennusohjelman, jonka avulla alan yritykset voivat kehittää johtonsa osaamista strategiassa, liiketoiminnan uudistamisessa ja johtamisessa.

Fashion and Lifestyle Executive lyhyesti

Aika: 
Seuraava ohjelma alkaa syksyllä 2017.
Pitäkää minut ajan tasalla tästä ohjelmasta

Ohjelma tarjoaa hyvän alustan yrityksille kehittää liiketoimintaansa ja ohjelmaan osallistuvien johtajien osaamista entistä kilpailukykyisemmän liiketoimintamallin ja paremman johtamisen avulla. Kun useampi henkilö yrityksestä osallistuu koulutukseen, hyödyt moninkertaistuvat kun ohjelman aikana saatuja ideoita voidaan sparrata ja viedä käytäntöön jo ohjelman aikana.

 

Kohderyhmä

Ohjelma on räätälöity suomalaisten muoti- ja lifestylealan yritysten tarpeisiin. Osallistujat tulevat alalla toimivien yritysten johtavista asemista, johtoryhmistä tai johtoryhmä -1 tasolta.

Yhteistyössä

Ohjelman hyödyt 

  • Kehität ja uudistat yrityksen liiketoimintaa
  • Saat uutta virtaa johtamiseen
  • Kehität strategista ajattelua ja uudistumista uuden liiketoimintamallin testaamisen avulla
  • Saat operatiivista tehokkuutta toimitusketjun hallinnan ja talousosaamisen avulla
  • Erottaudut erilaistamisosaamisella
  • Kehität omaa brändiä ja sen tarinaa
  • Verkostoidut alan toimijoiden välillä Suomessa ja kansainvälisesti

Lataa esite

Aalto EE käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.