Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Koulutuskokonaisuus IP-assistenteille

Yhteistyössä Patentit-Teollisuus-Tekniikka -ohjelman kanssa järjestettävillä koulutusjaksoilla opit kattavasti kattavasti Suomen patentointiprosessista ja eri suojamuodoista sekä tutustut eri maiden käytäntöihin ja kansainvälisiin patentinhakujärjestelmiin (EP ja PCT).

Koulutustarjonta on suunnattu patenttiassistenteille, ip-assistenteille ja -koordinaattoreille, jotka tarvitsevat ajantasaista ja kattavaa tietoa kotimaisista ja ulkomaisista patenttijärjestelmistä ja patenttiprosesseista. Se soveltuu esimerkiksi tuotekehityksen tai tutkimuksen parissa työskenteleville, jotka tarvitsevat työssään tietoa teollisoikeuksiin liittyvistä kysymyksistä.

Voit rakentaa juuri sinulle sopivan koulutuskokonaisuuden tarjottavista aiheista. Syyskaudella ohjelmassa käsitellään kattavasti kattavasti Suomen patentointiprosessia sekä eri suojamuotoja. Kevätkaudella tutustutaan eri maiden käytäntöihin (USA sekä muut maat) ja kansainvälisiin patentinhakujärjestelmiin (EP ja PCT).

Ilmoittaudu jaksoille

Aloitus

Katso jaksojen aikataulut

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle opintojaksolle, jotka järjestetään yhteistyössä Patentit-Teollisuus-Tekniikka -ohjelman kanssa. Kun samalla tilauksella on useita jakso-osallistumisia, saat merkittävän hintaedun.

Kun lisäät tilauskoriin ensimmäisen jakson, siirryt automaattisesti tilauslomakkeelle. Jos haluat lisätä tilaukselle myös muita jaksoja, palaa takaisin tälle sivulle ja lisää tilauskoriin muut jaksot. Voit tilaussivulla jaksokohtaista tuotemäärää muuttamalla lisätä samalle jaksolle useamman kuin yhden osallistujapaikan.

Yhden jakso-osallistumisen hinta on 1 600 € (+ alv).

Kampanjahinnat: Kun valitset itsellesi useamman kuin yhden jakson, saat määräalennusta. Saat edun myös, jos organisaatiostasi ilmoittautuu kaksi tai useampi osallistuja samalle jaksolle.

  • kaksi jakso-osallistumista 1 500 € (+ alv) / henkilö: yhteensä 3 000 € (+ alv)
  • kolme jakso-osallistumista 1 400 €(+ alv) / henkilö: yhteensä 4 200 € (+ alv)
  • neljä jakso-osallistumista 1 300 € (+ alv) / henkilö: yhteensä 5 100 € (+ alv)
  • seuraavat jaksoilmoittautumiset + 1 300 € (+ alv) / henkilö