Tarjoamme ohjelmia, jolla on vaikutusta työhösi, asiantuntijuuteesi, ajatteluusi, organisaatioosi ja sitä kautta myös yhteiskuntaan. Pääset laajentamaan osaamistasi ja ajatteluasi kokonaisvaltaisesti. Opit tunnistamaan oman potentiaalisi ja saat välineitä sen saavuttamiseksi.

Tavoitteenamme on mahdollistaa niin yksilöiden kuin organisaatioidenkin uudistumista tukemalla opiskelijaa henkilökohtaisen oppimispolun suunnittelussa ja auttamalla asiakasorganisaatioitamme tarjoamaan henkilöstölleen elämänlaajuisen oppimisen mahdollisuuksia.

Lähde elämänlaajuisen oppimisen polulle

Maailma uudistuu sellaista vauhtia, ettei kukaan meistä voi tietää, mitä tietoja ja taitoja parin vuoden päästä tarvitaan. Ammatit, toimenkuvat ja työn tekemisen tavat muuttuvat ja työ ja opiskelu limittyvät koko elämän laajuiseksi oppimispoluksi. Siirrymme putkimaisesta urakehitysmallista elinikäisen oppimisen aaltomaiseen tai monihaaraiseen malliin, jossa oppimista tapahtuu läpi elämän. Aalto-yliopistossa et jää yksin. Me toimimme oppaanasi ja autamme sinua tunnistamaan oppimistarpeesi, jotta osaamisesi pysyy aina askeleen edellä.

Pidämme sinusta hyvää huolta

Saat henkilökohtaista palvelua koko valmennusohjelman ajan. Pääset osaksi inspiroivaa verkostoa: jaat kokemuksia, kokeilet ja oivallat asioita uudella tavalla yhdessä niin muiden osallistujien kuin asiantuntijoidemme kanssa.

Käytössäsi on tuorein akateeminen tieto sovellettuna käytäntöön

Valitsemme Aalto-yliopiston asiantuntijoiden joukosta kuhunkin ohjelmaan sopivimmat kouluttajat. Heillä on kokemusta globaalien organisaatioiden toiminnasta ja kosketuspintaa erityyppisiin toimialoihin eri organisaatiotasoilla. Ohjelmissamme yhdistetään käytännön esimerkit ja kokemukset uusimpaan akateemiseen tietoon. Voit kokeilla ja viedä käytäntöön uusia metodeja ja toimintatapoja välittömästi.

Muuta maailmaa kanssamme

Olemme mukana rakentamassa uutta, globaalisti orientoitunutta asiantuntijasukupolvea. Edistämme yhdessä vastuullisuutta tähtäämällä huipputuloksiin tinkimättömästi ja vastuullisesti. Opiskelemalla meillä tuet tiedettä, tutkimusta ja sitä kautta suomalaista yhteiskuntaa.

Vaikutus ulottuu koko organisaatioosi

Tarjoamme sinulle ja organisaatiollesi työkaluja ja -malleja muutosten läpivientiin. Kirkastamme kanssasi organisaatiosi elinikäisen oppimisen tarpeita ja keinoja niiden jatkuvaan kehittämiseen. Aalto-yliopiston ainutlaatuisia oppimismenetelmiä ja akateemista tietoa sekä osallistujien yhteistä näkemystä hyödynnetään organisaatiollesi ajankohtaisen ongelman ratkaisemisessa.

Kasvat kohti uusia haasteita

Ohjelmaan osallistuminen käynnistää prosessin, joka rohkaisee työtapojesi ja ajattelusi muutokseen. Itsetuntemuksesi, osaamisesi ja asiantuntijuutesi vahvistuvat ja opit paremmin tunnistamaan oman potentiaalisi uudistumiselle.

Jalanjälkemme yhteiskunnassa

Aalto-yliopiston Lifewide Learning tarjoama on osa Aalto University Executive Education Oy:n toimintaa, josta kanavoituu merkittävä summa takaisin yliopistoyhteisölle muun muassa osinkoina, luentopalkkioina ja vuokrina. Vuonna 2021 Aalto University Executive Education Oy:n taloudellinen jalanjälki Aalto-yhteisössä oli noin 4,1 miljoonaa euroa (2,3 milj. eur vuonna 2020).

Hyödynnämme opetuksessamme Aalto-yliopiston ainutlaatuisia vahvuuksia ja koulutusaloja. Tarjoamamme koulutukset kehitetään yhteistyössä Aalto-yliopiston laitosten ja opetushenkilökunnan kanssa, mikä tuo opetukseemme monitieteellisen lähestymistavan ja innovatiivisia oppimismenetelmiä. Samalla tarjoamme Aalto-yliopiston opetushenkilökunnalle uusia verkostoja ja kehittymismahdollisuuksia.