Inspiroidu ja astu sisään oppimisen uuteen maailmaan

Avoimet koulutukset on suunnattu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan perusteita heille täysin uusista teemoista tai opiskelemaan syvemmin valitsemiaan taiteen, kauppatieteiden tai tekniikan alan aihepiirejä. 

Oppimissisällöt perustuvat Aalto-yliopiston tutkinto-opetukseen ja ne on räätälöity työssäkäyvien ammattilaisten tarpeisiin. Ainutlaatuiset ohjelmakokonaisuudet antavat sinulle mahdollisuuden oppia ja verkostoitua Aalto-yliopiston perustutkinto-opiskelijoiden ja muiden asiantuntijoiden kanssa yliopiston kampuksella, tehdä opintoja joustavasti verkossa tai suorittaa lyhyitä mikro-oppimiskokonaisuuksia mobiililaitteella tai muita digitaalisia työkaluja hyödyntäen. 

Koulutusportfoliotamme kehitetään jatkuvasti läheisessä yhteistyössä Aalto-yliopiston kuuden koulun ja niiden laitosten kanssa. Aalto-yliopiston avoimeen elämänlaajuisen oppimisen tarjoomaan pääset tutustumaan kokonaisuudessaan osoitteessa aalto.fi

Tulevia koulutuksia

Tutustu tuleviin koulutuksiin, jotka on räätälöity vastaamaan ajankohtaisia täydennys- ja uudelleenkoulutustarpeita. Sivu on englanninkielinen.

Ota yhteyttä

Lisätietoja koulutuksistamme saat yhteyshenkilöiltämme.

Laura Sivula

Business Area Director, Lifewide Learning

+358 50 384 7228

laura.sivula@aaltoee.fi

Ella Puoliväli

Senior Manager, Lifewide Learning

+358 10 837 3712

ella.puolivali@aaltoee.fi