Pääomasijoitukset Suomessa – Tulevaisuuden näkymät ja tilastot vuodesta 2021

Webinaaritallenteessa aiheesta keskustelemassa Pia Santavirta Pääomasijoittajat ry:stä.

09.02.2022

Suomen pääomasijoitusmarkkinat ovat vahvassa kasvussa. Sekä suomalaiset startup-yritykset että suomalaiset pääomasijoittajat rikkoivat ennätyksiä vuonna 2021: hankitun rahoituksen sekä tehtyjen sijoitusten määrä ylitti edellisvuoden luvut. Tässä webinaarissa kuulet tuoreimmat tilastot Suomessa tehdyistä pääomasijoituksista ja kuulet näkemyksiä siitä, miltä alan tulevaisuus näyttää. Webinaarin asiantuntijapuhuja on Pääomasijoittajat ry:n toimitusjohtaja Pia Santavirta.

Rerkisteröidy katsoaksesi tallenne

Aalto ENT on järjestänyt Venture Capital & Private Equity -ohjelmaa yhdessä Suomen Pääomasijoittajat -yhdistyksen kanssa vuodesta 2018 lähtien. Ohjelma kokoaa yhteen pääomasijoittamisen kannalta olennaisimmat tiedot.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Pääomasijoitukset Suomessa – Tulevaisuuden näkymät ja tilastot vuodesta 2021

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirje on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Uutiskirjeessä saat kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka