Aalto Leaders' Insight

Aalto Leaders’ Insight on ajatuksia herättelevistä ja ajankohtaisista artikkeleista, podcasteista ja webinaareista koostuva kirjasto, jonka sisällöt käsittelevät johtamista, työelämää ja osaamisen kehittämistä. 

Nauti eri alojen huippuasiantuntijoiden, kuten Aalto-yliopiston professoreiden, ajatuksista. Voit myös tilata parhaimmat palat sähköpostiisi tai liittää vaikkapa yrityksesi intraan RSS-syötteen: RSS-syöte suomeksi | RSS Feed in English.

Tilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -lehti

Aalto Leaders’ Insight -lehden 11. numero on julkaistu kesällä 2023. Lataa lehti omaksesi ja pysy ajan tasalla johtamisessa ja työelämässä puhuttavista aiheista!

Lehden seuraava numero ilmestyy kesällä 2024 ja se on ennakkotilattavissa maksuttomasti nyt! 

Tilaa lehden seuraava numero

Kaikki sisällöt

Tutustu Aalto Leaders' Insight -sisältöihin, joita voit halutessasi lajitella julkaisuvuoden ja aiheen mukaan. Mukana on myös "long form" -artikkeleita Suomen parhaimpien journalistien kirjoittamina.

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka