Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Sopimus- ja vakuutusoikeudellisia oikeustapauksia ja sopimusriskien hallinnan perusteita

Tutustu sopimusoikeuden perusteisiin sekä ajankohtaisiin sopimus- ja vakuutusoikeudellisiin oikeustapauksiin

Tässä 1,5 tunnin virtuaaliluennossa käymme läpi sopimusoikeuden keskeiset oikeuslähteet, oikeustapauksia sekä sopimusoikeuden kehityssuuntia erityisesti vakuutusalan näkökulmasta. Tutustumme myös sopimusriskien hallintaan. Oikeustapausten osalta keskitymme tarkastelemaan erityisesti sopimus- ja vakuutusoikeudellisia oikeustapauksia. Osallistujilla on mahdollisuus esittää luennolla kysymyksiä ja kommentteja.

Luennon tulee pitämään Leena Kuhanen, joka toimii asianajajana yritysjuridiikkaan, erityisesti yhtiö- ja sopimusoikeuteen sekä vakuutus- ja vahingonkorvausoikeuteen liittyvien toimeksiantojen parissa. Leena Kuhasella on vahva osaaminen erityisesti vakuutusalan sääntelystä ja compliance -toiminnoista. Hänellä on monipuolinen yli 20 vuoden kokemus finanssi- ja vakuutusalan juristitehtävistä sekä 9 vuoden kokemus asianajotoiminnasta.

Luennoija on parhaillaan kirjoittamassa Finvan Yrityksen riskienhallinta -kirjan päivitettävän painoksen (2023) sopimusriskien hallinta -osaa. Nykyisen painoksen kirjasta löydät täältä

Ilmoittaudu  

Kenelle?

Luento sopii kaikille, jotka haluavat virkistää osaamistaan sopimusoikeuden perusteista sekä ovat kiinnostuneita ajankohtaisista oikeustapauksista erityisesti sopimusoikeuden ja vakuutusalan näkökulmista katsottuna.

Luento on suunnattu esihenkilöille ja asiantuntijoille, jotka työskentelevät muun muassa vakuuttamisen ja vahingon korvaamisen kysymysten tai sopimusasioiden parissa vakuutusyhtiöissä, yksityisellä tai julkisella sektorilla.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta