Aalto Executive Summit

Aalto Executive Summit -tapahtuma tuo yhteen noin 150 osallistujaa eri puolilta maailmaa. Viikon aikana opiskellaan maailman huippuluokan kouluttajien johdolla, kehitetään henkilökohtaista johtajuuspotentiaalia ja tavataan liike-elämän vaikuttajia. Summitissa on mahdollisuus verkostoitua kansainvälisen osallistujajoukon kanssa ja ohjelmaan kuuluu verkostoitumistilaisuuksia ja sosiaalisia tapahtumia myös iltaisin. Aalto Executive Summit on järjestetty vuorovuosin Helsingissä ja Singaporessa jo vuodesta 2008 lähtien.

Tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan osallistuminen on helposti yksi opintojen huippuhetkistä. Aalto Executive Summit on avoinna

  • Aalto EMBA, Aalto MBA, Aalto-ESADE MBA for Executives ja Global Leader -ohjelmien osallistujille,
  • Aalto EMBA, Aalto MBA (ent. Aalto Part-time MBA), Global Leader ja FEMBA alumneille,
  • sekä valikoidulle joukolle osallistujia kansainvälisestä yliopistokumppaniverkostostamme: ESADE (Espanja), GU School of Executive Education (Ruotsi) ja Pietarin yliopiston Graduate School of Management (Venäjä).

Summitin akateeminen sisältö rakennetaan ajankohtaisten aiheiden ympärille. Viimeisin Aalto Executive Summit järjestettiin elokuussa 2019 Singaporessa teemalla Politics of Business.

Lisätietoja Aalto Executive Summit'sta saat omalta ohjelmajohtajaltasi.