Aalto Executive Summit

Aalto Executive Summit -tapahtuma on ollut olennainen osa Aalto EE:n Executive MBA -ohjelmaa vuodesta 2008 lähtien. Tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan osallistuminen on helposti yksi koko EMBA-matkan huippuhetkistä. Summit tuo yhteen parhaimmillaan jopa 200 osallistujaa kaikista Aalto EMBA -ohjelman lokaatioista.

Summitissa on mahdollisuus verkostoitua todella kansainvälisen osallistujajoukon kanssa. Viikon aikana opiskellaan maailman huippuluokan kouluttajien johdolla, kehitetään henkilökohtaista johtajuuspotentiaalia ja tavataan liike-elämän vaikuttajia. Summitin ohjelmaan kuuluu verkostoitumistilaisuuksia ja sosiaalisia tapahtumia myös iltaisin. Summit järjestetään vuorovuosin Helsingissä ja Singaporessa.

Summitin akateeminen sisältö rakennetaan ajankohtaisten aiheiden ympärille. Tuorein tapahtuma järjestettiin Helsingissä elokuussa 2018 pääteemana Visionary Leadership in the Age of Digital.

Aalto Executive Summit on avoinna myös Aalto MBA ja Global Leader -ohjelmien osallistujille, Aalto EMBA ja Aalto MBA (entinen Aalto Part-time MBA) alumneille, sekä valikoidulle joukolle osallistujia kansainvälisestä yliopistokumppaniverkostostamme: ESADE (Espanja), GU School of Executive Education (Ruotsi) ja Pietarin yliopiston Graduate School of Management (Venäjä).

Lisätietoja Aalto Executive Summit'sta saat omalta ohjelmajohtajaltasi.