MBA ja DBA-ohjelmat

Aalto EE tarjoaa MBA-ohjelmia Suomessa, Singaporessa, Etelä-Koreassa, Iranissa, Puolassa ja Taiwanilla. Ohjelmillamme on kolme tärkeintä kansainvälistä akkreditointia, ns. Triple Crown, jonka on saavuttanut vain 0,5 % kaikista maailman kauppakorkeakouluista.

Ohjelmiemme osallistujat käyvät opintojensa aikana läpi muutos- ja kehitysprosessin, joka kattaa sekä henkilökohtaisen johtajuuden että kyvyn ymmärtää, miten muuttuva liiketoimintaympäristö heijastuu omaan organisaatioon. Ohjelmamme ovat yleisluonteisia, sisältäen kaikki liike-elämän keskeiset osa-alueet. Vuosittainen Aalto Executive Summit -tapahtuma kokoaa yhteen osallistujia kaikista ohjelmistamme ympäri maailmaa, ja on hyvä esimerkki Aalto EE:n MBA-ohjelmien tarjoamista kansainvälisistä verkostoitumismahdollisuuksista.

Aalto Health MBA / Executive MBA

Aalto Health MBA ja Aalto Health Executive MBA -ohjelmat koostuvat kahdesta erikseen suoritettavasta osasta: suomenkielisestä Johtaminen terveydenhuollossa -ohjelmasta ja sen jälkeen suoritettavasta Aalto MBA tai Aalto EMBA -ohjelmasta.

Johtaminen terveydenhuollossa -ohjelmasta voi siirtää yhteensä 18 opintopistettä Aalto MBA tai Aalto Executive MBA –ohjelmaan. Johtaminen terveydenhuollossa -ohjelmasta valmistuneet saavat myös hyvitystä Aalto MBA tai Aalto EMBA -ohjelman hinnasta.

Lisätietoja: Eila Lindroos, eila.lindroos@aaltoee.fi, p. 010 837 3741

MBA Visitor -ohjelma tai Global Leader polkuna MBA-opintoihin

Useat MBA ja Executive MBA -opiskelijat ovat aloittaneet opintonsa Global Leader -ohjelman kautta. Global Leader toimii paitsi itsenäisenä, kompaktina johdon koulutusohjelmana, myös erinomaisena ponnahduslautana MBA-opintoihin Ohjelman rakenne, osallistujaprofiili sekä opiskelumetodit ovat hyvin samanlaiset tukien erinomaisesti tulevia MBA tai EMBA-opintoja.

Polku Aalto MBA -ohjelmaan Polku Aalto EMBA -ohjelmaan

Haluan tietää lisää aiheesta

Tilaamalla aihealueen uutiskirjeen saat luettavaksesi aiheeseen liittyviä Aalto Leaders’ Insight -artikkeleita sekä pysyt ajan tasalla Aalto EE:n ohjelmista. Kirje lähetetään enintään kaksi kertaa kuukaudessa. Voit perua tilauksesi milloin tahansa.

Käytämme tietojasi markkinoinnissa, jotta voimme pitää sinut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseemme sinua edistämään uraasi. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tämän. Katso tietosuojapolitiikka.

Ota yhteyttä

Lisätietoja MBA-ohjelmistamme antavat

Hanna-Riikka Myllymäki

Business Area Director, Degree Programs

+358 10 837 3851

hanna-riikka.myllymaki@aaltoee.fi

Katri Koivula

Associate Director, Degree Programs

+358 10 837 3812

katri.koivula@aaltoee.fi