MBA, Executive MBA ja DBA-ohjelmat

Tarjontaamme kuuluu työn ohella suoritettava Master of Business Administration (MBA) -ohjelma, Executive MBA (EMBA) -ohjelmat sekä kauppatieteellinen tohtorikoulutusohjelma Executive Doctor of Business Administration (DBA).

Ohjelmillamme on kolme arvostetuinta kansainvälistä akkreditointia, AACSB, AMBA ja EQUIS, eli ns. Triple Crown jonka on saavuttanut vain 0,5 % kaikista maailman kauppakorkeakouluista. Ohjelmiemme osallistujat käyvät opintojensa aikana läpi muutos- ja kehitysprosessin, joka kattaa sekä henkilökohtaisen johtajuuden että kyvyn ymmärtää, miten muuttuva liiketoimintaympäristö heijastuu omaan organisaatioon. Ohjelmamme ovat yleisluonteisia, sisältäen kaikki liike-elämän keskeiset osa-alueet.

MBA Visitor -ohjelma tai Global Leader polkuna MBA-opintoihin

Useat MBA ja Executive MBA -opiskelijat ovat aloittaneet opintonsa Global Leader -ohjelman kautta. Global Leader toimii paitsi itsenäisenä, kompaktina johdon koulutusohjelmana, myös erinomaisena ponnahduslautana MBA-opintoihin. Ohjelman rakenne, osallistujaprofiili sekä opiskelumetodit ovat hyvin samanlaiset tukien erinomaisesti tulevia MBA tai EMBA-opintoja.

Polku Aalto MBA -ohjelmaan Polku Aalto EMBA -ohjelmaan

Aalto Health MBA / Executive MBA

Aalto Health MBA ja Aalto Health Executive MBA -ohjelmat koostuvat kahdesta erikseen suoritettavasta osasta: suomenkielisestä Johtaminen terveydenhuollossa -ohjelmasta ja sen jälkeen suoritettavasta Aalto MBA tai Aalto EMBA -ohjelmasta.

Johtaminen terveydenhuollossa -ohjelmasta voi siirtää yhteensä 18 opintopistettä Aalto MBA tai Aalto Executive MBA –ohjelmaan. Johtaminen terveydenhuollossa -ohjelmasta valmistuneet saavat myös hyvitystä Aalto MBA tai Aalto EMBA -ohjelman hinnasta.

Lisätietoja: Eila Lindroos, eila.lindroos@aaltoee.fi, p. 010 837 3741

Luettavaa aiheesta

Ota yhteyttä

Lisätietoja MBA-ohjelmistamme ja niiden vaikuttavuudesta antavat

Eila Lindroos

Senior Relationship Manager

+358 10 837 3741

eila.lindroos@aaltoee.fi

Katri Koivula

Associate Director, Degree Programs

+358 10 837 3812

katri.koivula@aaltoee.fi

Hanna-Riikka Myllymäki

Business Area Director, Degree Programs

+358 10 837 3851

hanna-riikka.myllymaki@aaltoee.fi