Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Vastuuvakuutusten online-seminaarisarja

Valikoi itsellesi tärkeimmät sisällöt ja syvennä vastuuosaamistasi

Vastuuvakuutusten online-seminaarisarja on kattava vastuuvakuutuksiin ja -korvauksiin keskittyvä kokonaisuus. Eri moduuleissa perehdyt omien tavoitteittesi mukaan vastuiden perusteista aina syvällisempään tietoon erilaisten vastuiden merkityksestä, vakuuttamismahdollisuuksista ja korvaustapahtumista. Voit rakentaa jaksoista itsellesi sopivan kokonaisuuden, poimia perusteita ja täydentää kokonaisuutta syventävillä sisällöillä.

Kokonaisuuden avulla opit vastuuvakuutuksen korvaustilanteiden ja vahingonkorvausoikeudellisten ongelmien selvittämisen käytäntöjä. Vastuuvakuutuksen ongelmakysymyksiä lähestytään käytännön esimerkkien kautta, mikä auttaa sitomaan opittua arjen tilanteisiin. Online-seminaareissa opit vastuuvahinkojen keskeiset käsitteet, kuulet substanssista ja pohdit yhdessä toisten osallistujien ja kouluttajien kanssa esimerkkitapauksia – syvennät osaamistasi vastuuvahingoista.

Osta seminaareja  Katso seminaarien aikataulut ja sisällöt

Aloitus

Seminaarisarja 31.8.2021–16.9.2021

Opit, miten korvausvastuu katetaan vakuutuksella, mikä merkitys sopimuksilla on vastuukorvauksiin ja miten käytännön vastuuvahinkotapauksia ratkaistaan. 

Kuulet ja pohdit yhdessä esimerkkitapauksia – syvennät osaamistasi vastuuvahingoista.

Opit vastuuvahinkojen keskeiset käsitteet, erilaisten vastuiden merkityksen, vakuuttamismahdollisuudet ja korvaustapahtumat.

Kenelle?

Online-seminaarisarja on suunnattu vastuuvakuuttamisen ja -korvaamisen sekä laajasti vastuukysymysten kanssa toimiville henkilöille. Online-seminaarisarjojen sisällöt soveltuvat erityisesti vastuuvakuuttamisen ja -korvaamisen asiantuntijoille ja korvausjuristeille. 

Seminaarisarjojen sisällöistä hyötyvät korvauskäsittelijät ja asiakasneuvojat vahinkovakuutusyhtiöissä sekä erilaisissa juridiikan tehtävissä toimivat ammattilaiset, joiden työtehtäviin voi sisältyä vastuukysymyksiä. Seminaarisarjat on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat syventää osaamistaan vastuuvakuuttamisen ja -vahinkojen osalta. 

Sisältö ja aikataulu

Vastuuvakuutusten online-seminaarien kokonaisuus tuo tarjolle kolme koulutussarjaa, joissa käsitellään vastuuvakuutuksia ja korvauksia kolmen eri syvyystason mukaan: Perusteet, erityisvastuut ja tuotevastuut. 

Kaikissa kokonaisuuksissa on yhdestä kolmeen moduulia. Rakenna itsellesi sopiva kokonaisuus ja valitse sisällöt eri sarjoista yhdistellen itsellesi sopivaksi kokonaisuudeksi. Aiheita käsittelemme Suomen parhaimpien asiantuntijoiden johdolla kuullen kiinnostavia luentoja ja syventäen oppimaaasi workshoppien avulla. 

Koulutuspäivät

Seminaarien ohjelmat

Katso kunkin seminaaripäivän ohjelma, poimi itseäsi kiinnostavat aiheet ja ilmoittaudu yhteen tai useampaan seminaariin.

Kustannukset ja ilmoittautuminen