Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Rahoitusalan esimies digiajassa

Ota teknologiat haltuun ja hyödynnä niitä rahoitusalan työssäsi 

Työympäristö rahoitusalalla ja pankeissa on digitalisoitunut. Rahoitusalalla tarvitaan digiosaajia, jotka ovat perillä teknologisista trendeistä ja osaavat hyödyntää niitä työssään. Erityisesti esimiestyössä korostuu teknologian osaaminen ja sen mahdollisuuksien tunnistaminen. 

Rahoitusalan esimies digiajassa -koulutusohjelman aikana opit viimeisimmät teknologiset termit ja niiden mahdollisuudet sekä perehdyt finanssialaa ympäröivään sääntelykenttään. Lisäksi ohjelman aikana perehdytään valmentavaan, muutoskykyä lisäävään, suoritusjohtamiseen.

Ohjelman jälkeen sinulla on työkalut ymmärtää nykyaikaisia teknologioita sekä miten uusilla teknologioiden keskellä saadaan aikaan tuloksellisuutta työssä ja aikaansaadaan energiaa.

Lataa esite  Kysy lisätietoja

Finvan digiosaamiseen kytkeytyvien koulutusten palautteiden keskiarvo 5,2/6 vuonna 2018.

Ohjelmassa yhdistyvät Finvan rahoitusalan substanssiosaaminen ja Aalto EE:n ko-kemus laadukkaasta johtamiskoulutuksesta.

Ohjelman hyödyt

Rahoitusalan esimies digiajassa -ohjelman aikana opit tunnistamaan, mitä vaaditaan nykyajan rahoitusalan “digi-robo-taikureilta”.

Kenelle?

Koulutus on tehty rahoitusalalla esimiestehtävissä toimiville tai esimiestehtäviin siirtyville asiantuntijoille. Ohjelma soveltuu myös rahoitusalalla projektin- ja hankehallinnan sekä verkostojen koordinoinnin tai johtamisen tehtävissä toimiville henkilöille. Lisäksi koulutusohjelmasta hyötyvät rahoitusalan yhtiöissä muutosagentin roolissa työskentelevät asiantuntijat.

Rahoitusalan digiosaava esimies -koulutus sopii sinulle, jos olet kiinnostunut kehittämään työrooliasi, saamaan toimintaan uudenlaista ajattelua ja intoa tai toimimaan tukena rahoitusalan muutoksessa.

Sisältö ja aikataulu

Rahoitusalan esimies digiajassa -koulutusohjelma antaa rahoitusalan esimiehelle työkalut osaamisen johtamiseen digitaalisessa ympäristössä. Ohjelmassa käydään läpi uusimpia teknologisia suuntauksia, niiden näyttäytymistä rahoitusalan arjessa sekä valmentavaa johtamista ja aikaansaavaa johtamista energian kautta.

Ohjelma käsittelee tämänhetkisten ja uusien teknologisten innovaatioiden ymmärryksen merkitystä rahoitusalan liiketoiminnassa. Lisäksi ohjelmassa perehdytään käytännöllisiin esimerkkeihin digitalisaation hyödyntämisestä rahoitus- ja finanssialalla. 

Teknologisen näkökulman lisäksi ohjelma sisältää sääntely ja lainsäädännön kokonaiskuvan katsauksen. Ohjelma antaa myös työkaluja aikaansaamisen johtamiseen.

Ohjelman kesto on neljä päivää joiden lisäksi osallistuja saa suoritettavakseen digitaalisen verkkokurssin. Opiskelu koostuu verkkokurssin lisäksi lähiopetuspäivistä ja välitehtävästä.

Ohjelman rakenne

Lähiopetusta

Neljä lähiopetuspäivää joissa osaamista jakavat finanssialan asiantuntijat sekä digitaalisen murroksen asiantuntijat

Välitehtävä

Omaan toimintaan sovellettava välitehtävä tukee oppien viemistä käytäntöön

Käytännön esimerkit

Esimerkkejä digitaalisten innovaatioiden soveltamisesta finanssialalla

Koulutusjaksot

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Kustannukset

Rahoitusalan esimies digiajassa -ohjelman hinta on 2 800 € (+ alv).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu seminaariin 8.10.2019 mennessä.