Edellinen sivu

Design Your Employee Experience

Muotoile työntekijäkokemus!

Hyödynnä muotoilun menetelmiä HR-prosessien kehittämisessä. Tuo oma HR-tiimisi oppimaan yhdessä 2-4 muun HR-tiimin kanssa ja ota haltuusi työntekijäkokemuksen muotoilun työkalut.

Käyttäjälähtöisiä palvelumuotoilun menetelmiä on hyödynnetty jo pitkään asiakaspalveluprosessien parantamiseen. Edelläkävijäorganisaatiot hyödyntävät vastaavia menetelmiä myös sisäisten palveluprosessien kehittämisessä.

Työntekijäkokemuksella on tutkitusti suora yhteys asiakaskokemukseen – se miten työntekijät kokevat oman työympäristönsä ja organisaationsa johtamisen vaikuttaa heidän tapaansa kohdata asiakas.

Haluamme auttaa edelläkävijäorganisaatioita määrittelemään uudelleen työntekijäkokemuksensa ja muotoilemaan yhden valitsemansa HR-käytännön.

Ohjelmassa kouluttajat alustavat englanniksi. Tiimien ohjaus ja työskentely tapahtuu haluttaessa suomeksi.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

Hyödyt

Muodostat käsityksen työntekijäkokemuksen nykytilasta ja kuvaat organisaation työntekijäkokemuksen tavoitetilan
Muotoilet uusiksi yhden HR-käytännön ja testaat sen
Otat haltuusi työntekijäkokemuksen muotoilun työkalut ja laadit suunnitelman seuraavista askelista

Kenelle?

Ohjelma on suunniteltu organisaatioiden HR-tiimeille. Voit tuoda tiimistäsi 3-5 osallistujaa. Ohjelmaan mahtuu kerrallaan mukaan enintään viiden organisaation tiimit. 

Sisältö ja aikataulu

Ohjelma yhdistää koulutuksen ja valmennuksen. Se muodostuu neljästä työpajasta, joista ensimmäinen kestää päivän ja loput työpajat puoli päivää.

Työpajat ovat 2-3 viikon välein. Tapaamisten välillä tiimit työstävät omaa kehittämisprojektiaan työpaikallaan. Tätä varten tulee varata aikaa kehittämistavoitteesta riippuen yhteensä 2-3 päivää per osallistuja.

Ohjelman rakenne

Valmistautuminen

Kahden viikon valmistautumisaika sisältää työskentelyä itsenäisesti ja ryhmässä

Muotoilutyöpajat

Valmennusta ja koulutusta yhdistävät työpajat pidetään yhdessä muiden organisaatioiden osallistujatiimien kanssa

Välitehtävät

Välitehtävät suoritetaan yksilö- ja ryhmätyönä 2-3 viikon aikana

Koulutuspäivät

Kouluttajat

Kustannukset ja hakeminen

Design Your Employee Experience -ohjelmassa kouluttajat alustavat englanniksi. Tiimien ohjaus ja työskentely tapahtuu haluttaessa suomeksi. Ilmoittaudu ohjelmaan englanninkielisellä sivulla.

Ohjelmatiedot englanniksi