Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Design Thinking -verkkokurssi

Vaikuttavia innovaatioita muotoiluajattelun avulla

Muotoiluajattelua voi soveltaa tuotteiden, palvelujen, prosessien, liiketoimintamallien ja strategioiden kehittämiseen. Näin voit tehdä tärkeitä päätöksiä jo varhaisessa vaiheessa kehittämisprosessia ja säästää resursseja prosessin myöhemmissä vaiheissa, kun muutosten tekeminen on huomattavasti monimutkaisempaa ja kalliimpaa. Yhteiskehittelyn avulla ja validoimalla suunnitelmat sidosryhmillä projektin onnistuminen on huomattavan paljon todennäköisempää.

Design Thinking -verkkokurssi tarjoaa yleiskäsityksen muotoiluajattelusta. Kurssi noudattelee muotoiluajattelun asiakas- ja käyttäjälähtöistä prosessia ja tarjoaa työkaluja kaikkiin prosessin vaiheisiin. Lisäksi saat työkirjan, jonka avulla voit harjoitella ja soveltaa oppimaasi omaan ajankohtaiseen liiketoiminnan haasteeseen.

Huomioithan, että verkkokurssi on kokonaan englanninkielinen.

Katso lisätietoja englanninkieliseltä sivulta  Kysy lisätietoja

Aloitus

Milloin vain

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Miksi muotoiluajattelua?

  • Muotoiluajattelun lähestymistapa innovointiin pohjautuu syvään ymmärrykseen asianosaisista sidosryhmistä.
  • Se hyödyntää käytännönläheistä prosessia ja menetelmiä potentiaalisten ratkaisujen varhaisen vaiheen prototypointiin ja iteratiiviseen testaamiseen.
  • Muotoiluajattelua voi soveltaa tuotteiden, palvelujen, prosessien, liiketoimintamallien ja strategioiden kehittämiseen.
  • Näin on mahdollista tehdä tärkeitä päätöksiä jo kehittämisprosessin varhaisessa vaiheessa ja säästää resursseja prosessin myöhemmissä vaiheissa, kun muutosten tekeminen on huomattavasti kalliimpaa.

Tutustu verkkokurssiin – katso englanninkielinen video:

Videossa on englanninkielinen tekstitys.

Hyödyt

Tällä verkkokurssilla opit yhdistämään analyyttistä ja luovaa ajattelua systemaattisesti sekä saat kokonaisvaltaisen yleiskäsityksen asiakas- ja käyttäjäkeskeisestä muotoiluajattelusta lähestymistapana, sen prosessista ja menetelmistä.

Saat viimeisimmän tutkimustiedon, lukuisia todellisia käytännön esimerkkejä ja hiljaista tietoa soveltamisen tueksi
Saat työkirjan työstöpohjineen, joiden avulla voit jatkossakin soveltaa oppimaasi omiin todellisiin liiketoiminnan haasteisiin

Sisältö ja aikataulu

Kurssi kattaa aiheet arvon luomisesta muotoiluajattelun avulla prosessin eri vaiheisiin ja sopivien menetelmien ja työstöpohjien soveltamiseen. Lisäksi käsitellään muotoiluajattelun implementointia organisaatioon käytännön toimintamalliksi.

Verkkokurssissa on kuusi moduulia, jotka kukin sisältävät kolme videota. Lisäksi saat työkirjan, jonka voit tulostaa A3-kokoisena tai käyttää pdf-muodossa. Yhden videon kesto on noin viisi minuuttia, videoiden kokonaiskesto on yhteensä noin 1,5 tuntia. Jokaisen videon jälkeen on lyhyt testi. Suosittelemme, että pidät pienen pohdinnan kunkin videon jälkeen ja peilaat oppimaasi omaa kontekstiasi vasten. Hyödynnä työkirjaa johonkin omaan haasteeseen oppimisen tehostamiseksi vaikkapa yhdessä kollegan tai tiimisi kanssa.

Videoluennot on tekstitetty englanniksi.

Kurssin kokonaiskesto on n. 18 tuntia, opiskelutahtia voit soveltaa joustavasti omaan aikatauluusi parhaiten sopivaksi. Suositeltu opiskeluaikataulu on kahdesta kolmeen tuntia 4–6 viikon ajan.

Katso tarkemmat tiedot englanninkieliseltä sivulta

Luettavaa aiheesta

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös näihin ohjelmiin