Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Älykäs automaatio ja ohjelmistorobotiikka liiketoimintaprosesseja tehostamassa

Kehitä tietämystäsi liiketoimintaprosessien automatisoinnin käyttökohteista ja tulevaisuuden kehityssuunnista

Älykäs automaatio automatisoi liiketoimintaprosesseja tehokkaasti. Yksi työkalu automatisoinnille on ohjelmistorobotiikka (Robotic Process Automation, RPA). Sen käyttömahdollisuudet ja hyödyntäminen työtehtävien ja prosessien automatisoinnissa nousee jatkuvasti merkittävämpään rooliin liike-elämässä.

Ohjelmistorobotiikan avulla voidaan automatisoida rutiinitehtäviä, tehostaa toimintaa sekä taata tasaisempi laatu. Työtehtävien automatisointi mahdollistaa myös työntekijöiden keskittymisen vaativampiin tehtäviin. Myös finanssialalla ohjelmistorobotiikka vahvistaa rooliaan tavoitteena tuottavuuden kasvattaminen ja toiminnan tehostaminen. 

Älykäs automaatio ja ohjelmistorobotiikka liiketoimintaprosesseja tehostamassa -seminaarin jälkeen ymmärrät älykkään automaation sekä ohjelmistorobotiikan mahdollisuudet sekä haasteet. Saat myös käytännönvinkkejä niiden sovelluskohteisiin, joiden avulla pystyt pohtimaan automaation käyttömahdollisuuksia omassa organisaatiossasi. Lisäksi kuulet prosessilouhinnan ja hyperautomaation teemoista ja tulevaisuuden kehityssuunnista.

Ilmoittaudu  Kysy lisätietoja

Hinta:

Kenelle?

Seminaari on suunnattu finanssialalla toimiville johtajille, asiantuntijoille sekä kehittäjille, jotka haluavat päivittää tietonsa finanssialan tulevista kehityssuunnista prosessitehokkuuden järjestämisessä ja organisoinnissa.

Päivästä hyötyvät myös IT- ja ohjelmistoyritykset, jotka työskentelevät esimerkiksi finanssialan asiakkuuksien kanssa. Seminaari sopii etenkin sinulle, joka kaipaat ymmärrystä älykkään automaation ja ohjelmistorobotiikan toiminnasta ja käyttömahdollisuuksista.

Sisältö

Puolen päivän mittaisessa seminaarissa käsitellään automaation mahdollisuuksien edellytyksiä sekä ohjelmistorobotiikan teoriaa prosessien automatisoijana. Tutustumme myös ohjelmistorobotiikan käyttömahdollisuuksiin, prosessilouhintaan ja hyperautomaatioon sekä näiden ajankohtaisten teemojen tulevaisuuden näkymiin. 

Ohjelma

9.00

Tervetuloa ja seminaarin avaus

9.10

Automaation ja tekoälyn eri muodot talouden arvoketjun prosesseissa

  • Rakenteinen taloustieto automaation mahdollistajana
  • Ohjelmistorobotiikka osana automaation työkalupakettia
  • Ohjelmistorobotiikan käyttöönotto (deployment) ja hallinta (governance) – case esimerkkejä

Esko Penttinen, Professor of Practice, Information Systems, Aalto University School of Business; Chairman XBRL Finland

10.40

Mihin ohjelmistorobotiikka ja älykäs automaatio ovat menossa? 

  • Liiketoimintapotentiaalin tunnistaminen prosessilouhinnan avulla
  • Hyperautomaatio
  • 2020-luvun trendit

Jaakko Lehtinen, Director, Automation, AI and Analytics, Sogeti Finland 

12.00

Ohjelman päätös

Ohjelman muutokset mahdollisia.

Kouluttajat

Esko Penttinen

Esko Penttinen on professori (Professor of Practice) Aalto-yliopiston tieto- ja palvelutalouden laitoksella. Hänellä on tohtorin tutkinto tietojärjestelmätieteessä ja on kauppatieteiden maisteri Helsingin kauppakorkeakoulusta.

Penttinen johtaa Real-Time Economy Competence Center-osastoa ja on XBRL Finlandin perustaja ja puheenjohtaja. Hän tutkii mm. ihmisten ja koneiden välistä vuorovaikutusta ja tekoälyn toteuttamista organisaatioissa. Hänen tärkein käytännön asiantuntemuksensa on organisaatioiden välisten tietojärjestelmien assimilaatio ja taloudelliset vaikutukset, keskittyen sovellusalueisiin kuten sähköisiin rahoitusjärjestelmiin, julkiseen raportointiin ja sähköiseen laskutukseen. Penttisen tutkimuksia on esiintynyt eri julkaisuissa, kuten MIS Quarterly, Information Systems Journal, Journal of Information Technology, International Journal of Electronic Commerce ja Electronic Markets.

Jaakko Lehtinen

Jaakko Lehtinen vastaa Capgeminin Pohjoismaiden ohjelmistorobotiikkaan ja älykkääseen automaatioon liittyvistä palveluista.

Lehtisellä on yli kymmenen vuoden kokemus ulkoistuspalveluista, palvelutuotannosta ja prosessien kehityksestä. Aiemmin hän on vastannut mm. hankinnasta maksuun -prosessin kehityksestä sekä useista taloushallinnon palveluiden ja digitoinnin palvelutuotannon kehityshankkeista. Lehtinen seuraa aktiivisesti koneoppimisen, luonnollisten kielten automaattisen käsittelyn ja muiden tekoälyratkaisujen vaikuttavuutta tietotyöhön lähitulevaisuudessa.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta