Osallistu arvontaan

Kiitos vierailustasi messuosastollamme!

Osallistu arvontaan jättämällä yhteystietosi. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme kaksi (2) vapaavalintaista Aalto EE:n verkkokurssia (arvo 150-350 euroa).
Arvonta suoritetaan maanantaina 29.1.2024 ja voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Aalto University Executive Education and Professional Development

Aalto University Executive Education and Professional Development (Aalto EE) tarjoaa valmennusta, kehittämispalveluja ja koulutusta. Tarjoamme mahdollisuuksia elämänlaajuiseen oppimiseen. Koulutamme tulevaisuuden muutoksen tekijöitä – nykyisiä ja tulevia johtajia sekä asiantuntijoita - jotka jättävät jäljen liike-elämään ja yhteiskuntaan.

Vuosittain lähes 7 000 osallistujaa noin 1 000 organisaatiosta hyötyy tarjoamastamme vaikuttavasta, tavoitteellisesta ja mitattavasta oppimiskokemuksesta. Vaalimme ja kehitämme yksilöiden tietoja, taitoja sekä luomme itsevarmuutta. Rakennamme sekä yksilöllisiä oppimispolkuja ja merkityksellisiä työuria että koko organisaatioiden osaamisen kehittämisen arkkitehtuureja. Meillä luot myös parhaat liike-elämän verkostot.

Verkkokurssit

Verkkokursseillamme opiskelet joustavasti liiketoiminnan ja organisaation johtamisen teemoja. Voit keskittyä oman ajankohtaisen tiedontarpeesi kehittämiseen missä ja milloin tahansa.

Tutustu verkkokursseihin

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä asiakkaidemme kanssa vaikuttavia ja inspiroivia valmennuksia ja koulutusohjelmia. Autamme organisaatioita kehittymään jatkuvasti ja ratkaisemaan liiketoiminnan nykyisiä ja tulevia haasteita. Yhteissuunnitteluun perustuva mallimme takaa ainutlaatuisen oppimiskokemuksen sekä mitattavan vaikuttavuuden. Ratkaisuidemme kaikki osa-alueet – sisältö, opetushenkilökunta, oppimismenetelmät, paikka ja verkostoitumistilaisuudet – suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka