Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Uudelle uralle Lean-asiantuntijana

Lean-asiantuntija F.E.C -rekrytoiva koulutus

Kehittämisosaajille riittää tekemistä! Sekä tuotanto-, palvelu- että julkisen sektorin organisaatioissa tarvitaan systemaattisen ongelmanratkaisun, prosessien sujuvoittamisen ja fiksumman tekemisen osaajia – robotit tai tekoäly eivät korvaa ihmisiä kehittäjinä.

Lean-asiantuntijakoulutuksessa saat valmiudet toimia Lean-projektien johtamis- ja vastuutehtävissä sekä laatujohtamisen, muutosjohtamisen ja kehittämisen tehtävissä. Perehdyt Leaniin johtamis- ja kehittämisfilosofiana, opit toteuttamaan Lean-kehitysprojekteja ja saat kattavan paketin konkreettisia työkaluja ja menetelmiä ongelmanratkaisuun sekä prosessien ja tuottavuuden parantamiseen.

Rekrytoiva koulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. Ohjelman tärkein tavoite on löytää osallistujille työpaikka. Koulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus osallistujan, Aalto EE:n ja yrityksen välillä.

Aalto University Executive Education – Aalto EE on toteuttanut laadukkaita työvoimakoulutuksia jo yli 25 vuoden ajan. Tuhannet yritykset ja koulutettavat ovat olleet tyytyväisiä Aalto EE:n ohjelmiin: yli 70 % osallistujista solmii työsopimuksen. Tervetuloa mukaan menestymään!

*) F.E.C = Further Educated with Companies. F.E.C -ohjelma on noin puolivuotinen palkaton yhteistyöjakso potentiaalisen tulevan työntekijän kanssa - tavoitteena työsopimus. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää perehtymistä ja käytännön työskentelyä sekä Aalto EE:n järjestämän koulutuksen.

Ota yhteyttä Jätä hakemuksesi

 

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät tai työttömyysuhan alaiset korkeasti koulutetut henkilöt, joiden koulutustausta on esim. kaupallisen, teknisen, taiteen, humanistisen alan tai oikeustieteen korkeakouluopinnot.

Henkilöllä tulee olla kiinnostus oppia soveltamaan Lean-työkaluja toiminnan kehittämisessä, halu toimia Lean-kehitysprojektien vastuutehtävissä, uteliaisuutta ymmärtää Lean-johtamis- ja kehittämisfilosofiaa sekä kiinnostus tukea organisaation muita asiantuntijoita Lean-ajattelun mukaiseen toimintaan.

Green Belt -opinnoissa eduksi on kiinnostus systemaattiseen ongelmanratkaisuun ja tilastolliseen ajatteluun.  Vaihtoehtona Green Belt -opintokokonaisuudelle opinto-ohjelmaa voi täydentää palvelumuotoilu- tai projektinhallintakoulutuksilla.

Hyödyt

Osaamisesi Lean-asiantuntijana syvenee ja valmennuksen jälkeen hallitset tärkeimmät Lean-työkalut ja -menetelmät, osaat tunnistaa muutoskohteita ja parannusprojekteja sekä viet muutoksia käytäntöön tuloksellisesti. Arvostettu Lean-osaaminen avaa sinulle uusia työllistymismahdollisuuksia, jonka lisäksi kasvatat verkostojasi Lean-kehittämisestä kiinnostuneiden ammattilaisten kanssa.

Sinulle tarjotaan asiantuntija-apua omaan työllistymiseen; sinun ei tarvitse enää toimia yksin
Saat mahdollisuuden suorittaa Lean Six Sigma Green Belt -sertifikaatin
Saat tilaisuuden näyttää osaamisesi ja motivaatiosi yrityksessä
Saat työsopimuksen yli 70 % todennäköisyydellä (aiempien Aalto EE:n ohjelmien työllistymisprosentti)

Korkealaatuinen koulutus ja huippukouluttajat

Apua ja tukea työpaikan löytämiseen, yli 70 % työllistyy

Tuorein tieto yhdistyy käytännön osaamiseen

Sisältö ja aikataulu

20 päivää tietopuolista opetusta sisältäen etäpäiviä valitusta opintokokonaisuudesta riippuen

100 päivää yhteistyöyrityksessä

Koulutusjaksot

Lean-opintojakso

Kaikille yhteisen Lean-opintojakson lisäksi voit valita 10 päivän mittaisen tietopuolisen osuuden, joka koostuu lähiopetuspäivistä ja omatoimisesta työskentelystä/verkkotyöskentelystä. Sovit valinnaisen opintokokonaisuuden yhteistyöyrityksesi kanssa ja henkilökohtaisessa kehittymissuunnitelmassasi määriteltävien tavoitteiden mukaisesti. Yhteistyöyrityksen tarpeisiin ja omaan mielenkiintoosi perustuen voit valita Green Belt -oppimäärän tai vaihtoehtoisesti erilaisia koulutussisältöjä koulutustarjottimelta (mm. palvelumuotoilu, projektinhallinta, johtaminen, verkkokurssit).

Hakeminen rekrytoivaan koulutukseen

Aalto EE kutsuu soveltuvat hakijat info- ja haastattelutilaisuuteen. Haastattelujen perusteella käynnistetään yhdessä yhteistyöyrityksen etsintä. Aalto EE:llä on laaja yritysyhteistyöverkosto, mutta oma aktiivisuutesi paikan etsinnässä on myös tärkeää. Yhteistyöyritystä voit alkaa hakea oma-aloitteisesti jo nyt. HUOM! Nopea ilmoittautuminen edistää myös oman yrityspaikan löytymistä: meillä on jo kiinnostuneita yrityksiä odottamassa sopivaa hakijaa ja paikkojen täyttäminen on jatkuvaa. Yhteistyöyrityksen löytyminen on edellytys koulutusohjelmaan mukaan pääsylle.