Haku/ilmoittautuminen

Haku/ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Aalto Financial Executive

Vahvista osaamistasi talousjohtajana ja näytä suuntaa tulevaisuuteen!

Taloushallinnolla ja Talousjohdolla on tärkeä strateginen rooli liiketoiminnan kehityksen suunnan määrittämisessä sekä informaation tuottamisessa ja tuen antamisessa yrityksen johdolle. Tulevaisuuden ennakointi ja digitalisaation tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntäminen ovat nousseet keskeisiksi teemoiksi talousfunktion johtamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Uudistettu Aalto Financial Executive -ohjelma vastaa näihin haasteisiin ja vahvistaa talousjohdon roolia strategisena ja vaikuttavana yritysjohdon kumppanina. Ohjelma tarjoaa myös uusia näkökulmia liiketoimintaympäristön ja talousfunktion digitalisoitumisen viimeaikaiseen kehitykseen. Ohjelman avulla syvennät osaamistasi johtaa liiketoiminnan suorituskykyä sekä vaikutat yrityksen tulevaisuuden menestykseen.

Ohjelma keskittyy talousjohtamisen keskeisten kyvykkyyksien kehittämiseen. Ohjelman avulla uudistat käsitystäsi talousjohtajan muuttuvasta roolista ja päivität tietojasi uusimmista yritystalouden käsitteistä. Lisäksi ohjelma tarjoaa työkaluja hyödyntää tulevaisuuden näkymiä sekä uusia teknologioita liiketoiminnan kehittämisessä. Vahvistat myös henkilökohtaisia viestimisen ja vaikuttamisen taitojasi.

Seuraava ohjelma alkaa toukokuussa 2021.

Lue lisää ohjelmasta englanninkielisiltä sivuiltamme.

 

Lataa esite englanniksi  Kysy lisätietoja

Aloitus

24.5.2021

Hyödyt

Ohjelman avulla vahvistat rooliasi talousjohtajana sekä luot lisäarvoa yrityksellesi.

Uudista käsitystäsi talousjohtajan ja talousfunktion muuttuvasta roolista
Päivitä tietosi uusimmista yritystalouden käsitteistä ja käytännöistä
Valmistaudu vastaamaan yritysrahoitukseen, hyvään hallintotapaan ja yrityksen arvonmääritykseen liittyviin haasteisiin paremmin
Syvennä ymmärrystäsi liiketoimintaympäristön digitalisoitumisesta ja sen tuomista uusista mahdollisuuksista
Opi uusia vaikuttamis- ja viestintätapoja

Kenelle?

Aalto Financial Executive -ohjelma on tarkoitettu talousjohtajille, controllereille ja muille yritystalouden asiantuntijoille, jotka haluavat vahvistaa talousfunktion johtamisosaamistaan ja kehittää liiketoimintaa talouden näkökulmasta.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta