Aalto-yliopiston erityisosaaminen räätälöitynä omalle organisaatiollesi

Teemme yhteistyötä julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioiden kanssa näiden henkilökunnan osaamisen kehittämiseksi ja uudelleen kouluttamiseksi valituissa aihepiireissä tarjoten elämänlaajuisen oppimisen mahdollisuuksia yhteistyöorganisaatioiden työntekijöille ja verkostoille. 

Uniikit koulutusratkaisumme on mahdollista rakentaa Aalto-yliopiston tutkinto-opetukseen perustuen lisäten niihin moduuleja, työpajoja tai muita oppimisratkaisuja, jotka räätälöidään vastaamaan asiakasorganisaation tarpeita. Tämä antaa osallistujille ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella ja verkostoitua Aalto-yliopiston perustutkinto-opiskelijoiden kanssa ja organisaatioille mahdollisuuden hyötyä Aalto-yliopiston erityisistä vahvuuksista organisaation osaamisen kehittämisessä ja kyvykkyyksien rakentamisessa. 

Vaikuttavilla koulutusratkaisuillamme, joissa aihepiirit voivat vaihdella tieteestä taiteeseen ja teknologiasta kauppatieteisiin, autamme asiakasorganisaatioitamme saavuttamaan niiden osaamisen kehittämisen tavoitteet osallistujien katsantokantojen laajentamisesta organisaation uudistumisen saavuttamiseen.

Ota yhteyttä

Autamme löytämään organisaatiollesi sopivimman ratkaisun.

Laura Sivula

Business Area Director, Lifewide Learning

+358 50 384 7228

laura.sivula@aaltoee.fi