Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Leading Large Projects

Rakenna osaamistasi projektien johtamiseen

Leading Large Projects (Suurten projektien johtamisen ohjelma) keskittyy sidosryhmien ja projektien monimutkaisuuden johtamiseen sekä muutoksen hallintaan. Ohjelman kouluttajana on kansainvälisesti korkealle arvostettu asiantuntija Stephen Carver. Kouluttamisen lisäksi hän on työskennellyt projektin- ja ohjelmajohtotehtävissä useilla eri toimialoilla ja sektoreilla maailmanlaajuisesti mm. pankki-, laki- ja rakennusalalla ja öljyntuotannossa. Hän tuo koulutusohjelmaamme kansainvälisen, kattavan kokemuksensa ja osaamisena niin aktiivisena projektijohtajana kuin kouluttajana ja konsulttina. 

Hänellä on erinomainen, osallistava ote kouluttamiseen ja kyky luoda innostava oppimisilmapiiri koulutuspäiviin. Laajan ja monipuolisen kokemuksena ansiosta hän toimii myös sillanrakentajana eri kulttuuri- ja organisaatiotaustojen erot huomioon ottaen.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksi Lataa englanninkielinen esite

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

”Pidin todella Stephenin ammattitaitoisesta ja humoristisesti lähestymistavasta sekä ajatuksia herättävistä esimerkeistä”

”Hyvä kokonaisuus sisältäen luentoja ja harjoituksia”

”Odotin hyvää koulutusta ja sellainen tämä todella oli”

Hyödyt

Ohjelma tukee kasvuasi projektijohtajaksi. Se antaa sinulle ymmärryksen menestyksekkään projektijohtajan osaamisesta. Ohjelmassa myös tehdään simulaatioita ja harjoituksia ja niiden kautta saat tuntumaan haastavan projektin johtamiseen.

Pääset omakohtaisesti harjoittelemaan projektin johtamista yhdessä kollegoidesi kanssa
Opit menetelmiä ja parhaita käytäntöjä suurten ja monimutkaisten projektien johtamiseen
Ymmärrät syvällisesti suurten projektien ja muutoshankkeiden monimutkaisuutta

Kenelle

Ohjelma on tarkoitettu kokeneille projektipäälliköille ja projektijohtajille, jotka haluavat syventää osaamistaan.

Ohjelma sopii erityisen hyvin projektipäälliköille, joiden vastuualueelle tulee entistä enemmän sidosryhmien, riskien ja muutoksen johtaminen osana projekteja.

Sisältö ja aikataulu

Leading Large Projects on kahden päivän ohjelma. Se sisältää kouluttajan pitämiä inspiroivia luento-osuuksia, keskusteluja ja harjoituksia ryhmissä sekä projektinjohtamisen simulaation.

Ohjelman rakenne

Kouluttaja

Stephen Carver

Stephen Carver toimii yliopistoluennoitsijana Cranfieldin yliopistossa.

 

Stephen Carver on kansainvälisesti arvostettu kouluttaja ja konsultti projektinhallinnan ja -johtamisen alueella. Hän on pitkän uransa aikana työskennellyt sekä teollisuudessa että akatemiassa ja tämän myötä tuo osaamistaan ja käytännön kokemustaan koulutuksiinsa. Carver on innostava kouluttaja ja osaa tuoda tärkeät ja osin monimutkaisetkin asiat selväsanaisesti kuulijalle.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Related Programs