Tabs

Yleistä tietoa

Ohjelma kunnianhimoisille ammattilaisille jotka etsivät uusia haasteita

Nosta urasi uudelle tasolle – Osallistu kansainvälisesti tunnettuun MBA-ohjelmaan

Aalto MBA on käänteentekevä ohjelma yksilöille, jotka haluavat saada uusia mahdollisuuksia urakehitykseensä sekä uudistaa kykyään kehittää ja johtaa liiketoimintaa. Aalto MBA -opintojen aikana vahvistuvat ongelmanratkaisutaidot ja tarjotut työkalut ovat avain uusiin uramahdollisuuksiin.

Aalto MBA -ohjelmalla on ”Triple Crown Accreditation” eli kolme arvostetuinta yliopistoille myönnettävää akkreditointia, jotka on myönnetty vain 0,5 prosentille maailman kauppakorkeakouluista: AACSB, AMBA ja EQUIS.  

Aalto MBA -ohjelma suoritetaan kokonaisuudessaan englanniksi. Aalto MBA -ohjelman englanninkieliset sivut »

Aalto MBA lyhyesti

Hakeminen/ilmoittautuminen: 
Hakuaika 2018 alkavaan ohjelmaan päättyy 17.11.2017.
Aika: 
Seuraava ohjelma alkaa tammikuussa 2018. Ohjelman voi suorittaa kahdessa vuodessa.
Kustannukset: 

Tutkintomaksu vuonna 2018 alkavalle ohjelmalle on 32 300 € (+ alv), joka sisältää hakumaksun 1 000 euroa. Lisäksi veloitetaan
3 500 € (+ alv) kirjoista ja materiaaleista.

Tutkintomaksu ei sisällä vapaaehtoisten opintomatkojen eikä vaihto-opiskelun kuluja.

Pitäkää minut ajan tasalla tästä ohjelmasta

Joustavasti työn ohessa

Aalto MBA –ohjelman rakenne mahdollistaa täysipäiväisen työn ja opiskelun nivomisen toisiinsa. Yhdistelmän ansiosta Aalto MBA -opiskelijat voivat välittömästi soveltaa uusia tietojaan omaan työympäristöönsä. Joustavan moduulirakenteen ansiosta ohjelman voi räätälöidä omien oppimistavoitteiden mukaiseksi.

Kansainvälinen opetushenkilökunta

Aalto-yliopiston professorien lisäksi käytössämme on luennoitsijoita maailman huippuyliopistoista kuten Emory Universitysta, San Diego State Universitysta ja Cambridgen yliopistosta. Laaja kokemus ja intohimo monialaiseen tutkimukseen sekä aito kiinnostus opiskelijoiden oppimiseen tekevät kouluttajistamme ainutlaatuisia ohjaajia opiskelijoille.

Aalto EE:n vaikuttavuus

Toimintaamme ohjaa vaikutus, jonka voimme ohjelmiemme kautta saada aikaan – kohdistui se sitten osallistujiin, heidän edustamiinsa organisaatioihin, akateemiseen yhteisöön tai yhteiskuntaan yleisesti. 

Asiakkaamme hyötyvät tarjoamastamme tavoitteellisesta ja kokonaisvaltaisesta oppimiskokemuksesta, jonka vaikutus sekä yksilöihin että organisaatioihin on todistettavissa. Vaalimme ja kehitämme osallistujien tietoja ja taitoja, kasvatamme itsevarmuutta ja rakennamme yksilöllisiä oppimispolkuja sekä merkityksellisiä työuria. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että osallistujamme voivat luoda erinomaisia ja kestäviä liiketoimintaverkostoja. Lue lisää »
 

 

Kohderyhmä

Aalto MBA -ohjelma on suunnattu päämäärätietoisille ja kunnianhimoisille ammattilaisille, jotka haluavat oppia uutta ja suorittaa MBA-tutkinnon pitämättä taukoa työelämästä.

MBA-opiskelijat edustavat eri kansallisuuksia, ja heidän koulutustaustansa vaihtelevat. Monilla on tutkinto tekniikan, liiketalouden, lain tai tieteen saralta ja yleensä 4–12 vuotta työkokemusta.

Aalto MBA 2017 -ohjelman osallistujien profiili

Sukupuoli Nainen 40 %
Mies 60 %
Keskimääräinen ikä 35 vuotta
Työkokemusta
keskimäärin
10 vuotta
Koulutustausta Tekniikka 35 %
Liiketalous 23 %
Rahoitus 15 %
Muu 27 %
Kansallisuus 9 eri kansallisuutta

Hyödyt osallistujalle ja organisaatiolle

  • Kansainvälisesti arvostettu tutkinto
  • Laajempi ammatillinen verkosto
  • Maailmanluokan liiketoimintataidot
  • Itseluottamusta uusiin haasteisiin
  • Alusta kansainväliseen verkostoitumiseen
  • Entistä laajempi ja ajan tasalla oleva liiketoimintaosaaminen
  • Heti sovellettavissa olevia näkemyksiä ja parhaita käytäntöjä
  • Ei enää aukkoja organisaation osaamisessa
  • Entistä parempi motivaatio

Lataa esite

Aalto EE käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.