Edellinen sivu

AaltoJOKO®

Uusi ote strategiseen johtamiseen

AaltoJOKO® on Suomen johtava liikkeenjohdon valmennusohjelma, jossa tieteellinen tieto yhdistyy vankkaan käytännönläheisyyteen. AaltoJOKO®n taustafilosofiassa yritysten ja yhteisöjen menestys perustuu strategiseen osaamiseen, verkostoihin sekä taitaviin ja jaksaviin johtajiin.

AaltoJOKO® -ohjelman suorittamisen voit aloittaa joko syksyllä tai keväällä - kaikki osallistujat suorittavat sisällöllisesti saman ohjelman. Syyslukukaudella painotus on henkilökohtaisen johtamisen ja johtajuuden uudistumisessa, kevätkaudella yritysten strategisessa johtamisessa muuttuvassa toimintaympäristössä.

Ohjelman kaksi vuosittaista sisääntuloa mahdollistavat myös kaksinkertaiset kontaktit: esimerkiksi syksyllä aloittanut AaltoJOKO® -ryhmä opiskelee keväällä aloittaneen ryhmän kanssa. Aina tammikuussa toteutettava Study Tour on kaikille JOKO-ohjelmille yhteinen. Study Tourille voit osallistua, kun sinulle ja organisaatiollesi parhaiten sopii.

Ohjelmasta on mahdollista siirtää 9 opintopistettä Aalto Executive MBA tai Aalto MBA -ohjelmaan.

Lataa esite  Kysy lisätietoja

Astu hetkeksi pois kiireisestä arjesta ja löydä uusia näkökulmia ja menetelmiä liiketoiminnan kehittämiseen ja johtajana kehittymiseen.

Syvenny yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa strategiseen johtamiseen ja verkostoidu johtajakollegoiden kanssa yli toimialarajojen.

Inspiroidu, innostu ja verkostoidu myös muiden JOKO-ohjelmien osallistujien kanssa ulkomaille suuntautuvalla Study Tourilla.

Korkealaatuinen oppimisympäristö

Innostava ja laadukas ympäristö on tärkeä kasvualusta uusille ideoille, innovaatioille ja oppimiselle. AaltoJOKO®-ohjelman lähiopetusjaksot pidetään Aalto University Executive Education Oy:n tiloissa Helsingin keskustassa. Kauniit ja kokemukselliset tilamme kannustavat uudenlaiseen ajatteluun ja osaamisen jakamiseen.

 

Hyödyt

AaltoJOKO® -ohjelmassa saat konkreettisia välineitä muutoksen johtamiseen ja strategian läpiviemiseen. Ohjelman aikana laajennat johtamisessa tarvittavaa kokonaisnäkemystä ja ymmärrystä, ja kehität itsetuntemustasi ja omaa vaikuttamistyyliäsi. Organisaatiosi saa käyttöönsä uusia hyödynnettäviä strategianäkökulmia eri toimialoilta liiketoiminnan uudistamiseen ja tuloksen johtamiseen.

Saat konkreettisia välineitä muutoksen johtamiseen ja strategian läpiviemiseen
Laajennat johtamisessa tarvittavaa kokonaisnäkemystä ja ymmärrystä
Opit uusia näkökulmia ja malleja liiketoiminnan uudistamiseen
Kehität itsetuntemustasi ja omaa vaikuttamistyyliäsi
Verkostoidut, sparraat ja jaat kokemuksia kokeneiden johtajakollegoiden kanssa yli toimialarajojen, myös ohjelman jälkeen alumniverkostossa

Kenelle?

AaltoJOKO® on suunnattu kokeneille johtajille ja vaativissa tehtävissä toimiville asiantuntijoille, jotka tarvitsevat uusia näkökulmia ja välineitä organisaationsa strategiseen kehittämiseen ja oman johtajuutensa uudistamiseen.

Ohjelman osallistujat tulevat useiden eri toimialojen yrityksistä sekä julkisen sektorin organisaatioista ja yhteisöistä. Osallistujat työskentelevät vaativissa johto- tai asiantuntijatehtävissä.

Mietitkö, onko ohjelma sinulle sopiva? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä

Sisältö ja aikataulu

AaltoJOKO® -ohjelman sisältö koostuu lähijaksoista ja käytännönläheisistä Live Case -harjoituksista. Lähijaksot ovat 2-3 -päiväisiä tiettyyn aihealueeseen keskittyviä kokonaisuuksia, joilla kokeneiden valmentajien vuorovaikutteiset alustukset, keskustelut ja soveltavat ryhmä- ja yksilötyöt varmistavat oppimisen. Live Case -harjoitusten kesto on noin 2 kuukautta ja niiden aikana oppiminen tapahtuu käytännössä - kokeilun ja harjoittelun kautta.

Syyskuussa aloittava AaltoJOKO®-ryhmä päättää opintonsa toukokuussa. Syksyllä he opiskelevat yhdessä edellisessä helmikuussa aloittaneen ryhmän kanssa ja keväällä seuraavassa helmikuussa aloittavan ryhmän kanssa. Kaikki ryhmät suorittavat sisällöllisesti samat opinnot ja osallistuvat halutessaan JOKO-ohjelmien yhteiselle Study Tourille vuoden alussa. Koska useat ryhmät opiskelevat yhdessä, verkostoituvat osallistujat opintojensa aikana kymmenien johtajakollegoiden kanssa. Esimerkiksi AaltoJOKO 95:lle osallistuneella oli 38 opiskelutoveria – ja 41  jos hän osallistui Study Tourille!

Rakenne

Kirjat

8 lähijaksoa

Yksi lähijakso on kestoltaan 2-3 päivää

2 Live Case -harjoitusta

Live Case -harjoitusten kesto on noin 2 kuukautta

Study Tour

Study Tour toteutetaan tammikuussa kaikkien JOKO-ohjelmien yhteisenä ulkomaan opintomatkana

Koulutusjaksot

Aikataulu on alustava ja muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

JOKO Study Tour

Suomi ja Singapore ovat nousseet suhteellisen nopeasti heikoista lähtökohdista maailman menestyneimpien valtioiden joukkoon. Miten kaksi näin erilaista maata ovat menestyneet? JOKO Study Tour Singaporeen on matka strategisen johtamisen peruskysymysten äärelle ja siksi se sopii yhtä hyvin yritysten kuin julkisorganisaatioidenkin johdolle. Juuri sinulle, joka aiot opiskella, opiskelet tai olet opiskellut Aalto EE:n JOKO-ohjelmissa, kuten AaltoJOKO®, Autoalan JOKO, FinanssiJOKO, Johtaminen terveydenhuollossa tai KuntaJOKO. Lue lisää

Kouluttajat

AaltoJOKO®ssa valmentavat muun muassa seuraavat Aalto-yliopiston huippuasiantuntijat.

Ilmoittaudu ohjelmaan

Aloitusajankohta