Asiakkaamme

Asiakkaamme

"Sain AaltoJOKO®-valmennuksesta uutta ymmärrystä siitä, kuinka yrityskulttuurilla voi luoda kilpailuetua – ja eheytin identiteettiäni johtajana.”

Helena Löfhjelm
Liiketoimintajohtaja, Logonet Oy

Logonet Oy suunnittelee, valmistaa ja valmistuttaa muun muassa työ- ja suojavaatteita, jalkineita ja laukkuja suurasiakkaille ja jälleenmyyjille. Helsingissä vuonna 1992 perustettu yritys on tunnettu vastuullisena ja reiluna työnantajana, joka ehdottaa asiakkaille kierrätysmateriaaleista tehtyä vaihtoehtoa aina, kun se on teknisesti mahdollista. Suomessa Logonetissa työskentelee 13 henkeä, ja yrityksen osittain tai kokonaan omistamissa tehtaissa ja toimistoissa Aasiassa on useita satoja työntekijöitä.

”Olemme äärimmäisen ylpeitä ensiluokkaisesta suunnittelutyöstämme, vastuullisuudestamme ja tarkasta laadunvarmistuksestamme. Työ- ja suojavaatteidemme reklamaatioprosentti on vuositasolla vain 0,1 %, mikä kertoo tuotteidemme ja toimintamme laadusta”, sanoo Logonetin liiketoimintajohtaja Helena Löfhjelm.

”Olen viihtynyt Logonetilla jo 16 vuoden ajan – ja nimenomaan viihtynyt. Olen hyvin ihmisläheinen johtaja. Parasta työssäni ovat upeat ihmiset, niin omat tiimiläiset kuin asiakkaamme”, hän jatkaa.

Löfhjelm osallistui hiljattain AaltoJOKO®-ohjelmaan päästäkseen uuden tiedon äärelle: päivittämään ja täydentämään osaamistaan johtamisen saralla.

Painavaa asiaa käytännönläheisesti

Löfhjelm kertoo lähteneensä jokaisen AaltoJOKO®-opintojakson jälkeen aina intoa puhkuen kohti arkea.

Suosittelen osallistumista kaikille johtajille ja tiiminvetäjille, jotka haluavat saada ihmiset antamaan työssä parastaan.”

”Ohjelma tempaisi mukaansa täysillä alusta alkaen. Pidin erityisesti ohjelman vuorovaikutteisuudesta ja osallistuin lähiopetukseen aina kun pystyin”, hän muistelee.

”Opimme paljon painavaa asiaa käytännönläheisesti. Sain juuri sitä mitä hain: uusia näkökulmia ja uutta tietoa sekä muiden että itseni johtamiseen. Lisäksi Aalto EE tarjoaa saumattoman, upean palvelukokemuksen. En ehtinyt edes ajattelemaan jotain asiaa, kun se jo tapahtui.”

AaltoJOKO®:n kouluttajat saavat Löfhjelmiltä paljon kiitosta:

”Kaikki kouluttajat olivat alansa huippuasiantuntijoita. Pidin erityisesti Pekka Mattilan vetämästä muutosjohtamisen opintokokonaisuudesta ja myös Vesa Puttosen opetus teki minuun vaikutuksen.”

Löfhjelm kertoo organisaatiokulttuuria käsittelevän opintojakson herättäneen paljon tärkeitä ajatuksia.

”Sanontahan kuuluu, että yrityskulttuuri syö strategian aamupalaksi. Sain uutta ymmärrystä siitä, kuinka yrityskulttuurilla voi luoda kilpailuetua, jota muut eivät voi kopioida. Puhuimme paljon siitä, kuinka organisaatiokulttuurin johtaminen on edullisin ja tehokkain tapa johtaa – ja miten kulttuuri vaikuttaa työn tekemiseen ja tulokseen. Se oli hyvin herättävää”, hän kuvailee.

Opimme paljon painavaa asiaa käytännönläheisesti. Sain juuri sitä mitä hain: uusia näkökulmia ja uutta tietoa sekä muiden että itseni johtamiseen.”

”Lukuisat käytännön vinkit ja työkalut, joita kuulin AaltoJOKO®:n aikana niin professoreilta kuin muilta osallistujilta antoivat myös mukavasti lihaa luiden ympärille omaan tekemiseeni. Sain myös useita ahaa-elämyksiä muiden osallistujien kertoessa, kuinka heidän organisaatioissaan on koettu tai ratkaistu erilaisia haasteita.”

Hyödyllistä itsereflektiota

AaltoJOKO®-johtamiskoulutukseen kuuluu joko työskentelyä kaikutiimin kanssa omassa organisaatiossa, tai itsereflektiota opintopäiväkirjan muodossa. Löfhjelm valitsi jälkimmäisen vaihtoehdon.

”Syvensin osaamistani palaamalla jokaisen jakson oppeihin ja pohtimalla, mikä on minulle oikea tapa johtaa erilaisissa tilanteissa. Se eheytti identiteettiäni johtajana. Minulle itsereflektio oli mainio valinta”, hän sanoo.

Löfhjelm kertoo suosittelevansa mielellään AaltoJOKO®-johtamiskoulutusta.

”Suosittelen osallistumista kaikille johtajille ja tiiminvetäjille, jotka haluavat saada ihmiset antamaan työssä parastaan”, hän toteaa. 

”Se on toki muistettava, että koulutuksesta saa irti juuri niin paljon kuin siihen itse panostaa. Opiskeluun kannattaa satsata ja paneutua innokkaasti myös ennakkotehtäviin. Näin saa ensiluokkaisesta koulutuksesta mahdollisimman paljon hyötyä niin itselleen kuin työnantajalleen.”

AaltoJOKO®-ohjelma