Tabs

Yleistä tietoa

Uusi ote strategiseen johtamiseen

AaltoJOKO® on Suomen johtava liikkeenjohdon valmennusohjelma, jossa tieteellinen tieto yhdistyy vankkaan käytännönläheisyyteen. AaltoJOKO®n taustafilosofiassa yritysten ja yhteisöjen menestys perustuu strategiseen osaamiseen, verkostoihin sekä taitaviin ja jaksaviin johtajiin.

AaltoJOKO® lyhyesti

Hakeminen/ilmoittautuminen: 
Hae ohjelmaan 29.1.2018 mennessä.
Aika: 
Seuraava aloitusajankohta on 12.2.2018.
Kustannukset: 

Early Bird -hinta 18 500 € (+alv.) voimassa 22.12.2017 asti.

23.12.2017 alkaen hinta on 19 500 € (+ alv).

Hinta ei sisällä kokoushotelli- ja illalliskuluja eikä valinnaisen Study Tourin kustannuksia.

Pitäkää minut ajan tasalla tästä ohjelmasta

AaltoJOKO® -ohjelman suorittamisen voit aloittaa joko syksyllä tai keväällä - kaikki osallistujat suorittavat sisällöllisesti saman ohjelman. Syyslukukaudella painotus on henkilökohtaisen johtamisen ja johtajuuden uudistumisessa, kevätkaudella yritysten strategisessa johtamisessa muuttuvassa toimintaympäristössä. 

Ohjelman kaksi vuosittaista sisääntuloa mahdollistavat myös kaksinkertaiset kontaktit: esimerkiksi syksyllä aloittanut AaltoJOKO® -ryhmä opiskelee keväällä aloittaneen ryhmän kanssa. Aina tammikuussa toteutettava Study Tour suuntautuu Aasiaan ja se on kaikille AaltoJOKO® -ryhmille yhteinen. Study Tourille voit osallistua kun sinulle ja organisaatiollesi parhaiten sopii.

Ohjelmasta on mahdollista siirtää 9 opintopistettä Aalto Executive MBA tai Aalto MBA -ohjelmaan.

Kohderyhmä

Ohjelma on suunnattu kokeneille johtajille ja vaativissa tehtävissä toimiville asiantuntijoille, jotka tarvitsevat uusia näkökulmia ja välineitä organisaationsa strategiseen kehittämiseen ja oman johtajuutensa uudistamiseen.

Ohjelman hyödyt

  • Saat konkreettisia välineitä muutoksen johtamiseen ja strategian läpiviemiseen
  • Laajennat johtamisessa tarvittavaa kokonaisnäkemystä ja ymmärrystä
  • Opit uusia näkökulmia ja malleja liiketoiminnan uudistamiseen
  • Kehität itsetuntemustasi ja omaa vaikuttamistyyliäsi
  • Verkostoidut, sparraat ja jaat kokemuksia kokeneiden johtajakollegoiden kanssa yli toimialarajojen, myös ohjelman jälkeen alumniverkostossa

Korkealaatuinen oppimisympäristö

Innostava ja laadukas ympäristö on tärkeä kasvualusta uusille ideoille, innovaatioille ja oppimiselle. AaltoJOKO®-ohjelman lähiopetusjaksot pidetään Aalto Univeristy Executive Education Oy:n tiloissa Helsingin keskustassa. Kauniit ja kokemukselliset tilamme kannustavat uudenlaiseen ajatteluun ja osaamisen jakamiseen. Tutustu tiloihimme »

Lue aiheesta lisää Aalto Leaders' Insightista

Työ muuttuu – johtamisenkin pitää muuttua
Neljäs teollinen vallankumous ravistelee työn tekemisen tapoja. Lopputulos ei ole vielä valmis, mutta johtajien on oltava hereillä muutoksessa, sanoo Aalto-yliopiston kansainvälisen liiketoiminnan professori Kristiina Mäkelä. Lue lisää »

Uusi työ muuttaa verkostoihin
Verkostomainen, ajasta ja paikasta riippumaton työ vaatii uudenlaisia tiloja ja uudenlaisia tapoja johtaa. Hyvä esimerkki siitä, miten työn tekemisen uudet tavat vaikuttavat liiketoimintaan, on Spondan cowork-tila Mothership of Work. Lue lisää »

Tutustu AaltoJOKO®n 45-vuotisjuhlan artikkeleihin

Lataa esite

Aalto EE käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.