Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Power and Influence

Power and Influence on kolmipäiväinen Diploma in Leading People -ohjelman opintojakso, joka on mahdollista suorittaa myös itsenäisenä ohjelmana.

Vaikuttamisesta on tullut merkittävä taito yhä monimutkaisemmaksi muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Tämän ohjelman keskeisenä tavoitteena on ymmärtää organisaation valtasuhteiden dynamiikkaa ja oppia, kuinka käsitellä valtaa ja vaikuttamiskeinoja ammatillisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Opit vaikuttamaan tehokkaasti muihin ja valitsemaan eri tilanteisiin parhaiten sopivan vaikuttamistyylin. Opit käsittelemään vastustusta, jota toimintamuutoksia merkitsevän suunnitelman toteutus aiheuttaa. Lisäksi opit, miten luodaan tukea ja suostutellaan muita. Vaikuttamistaktiikoiden oppiminen luo myös vallan ja johtamisen paradoksin – opit tasapainottamaan eri tilanteita ja kehityt taitavammaksi johtajaksi.

Ohjelmasta on mahdollista siirtää 4,5 ECTS-opintopistettä Aalto Executive MBA- tai Aalto MBA -ohjelmaan.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

IlmoittauduOhjelmatiedot englanniksi 

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Opit ymmärtämään ihmisten välistä vallan dynamiikkaa ja käyttämään tehokkaasti vaikuttamistaktiikoita kohdennetun vaikutuksen saavuttamiseksi.

Otat haltuun vaikuttamistaktiikoita ja saat itseluottamusta ja luotettavuutta, joiden myötä pystyt hallitsemaan haastavia tilanteita.

Sukellat syvälle muiden vakuuttamisessa tarvittavaan viestintään, ja tunnistat omat arvosi sekä identiteettisi.