Menestyneimmät eivät koskaan lopeta oppimista

Mistä menestys syntyy? Se syntyy uteliaisuudesta ja sammumattomasta halusta kehittyä, maailman muuttuessa nopeammin kuin koskaan. Se syntyy innostuksesta rakentaa jatkuvasti parempaa, halusta jatkaa matkaa eteenpäin. Menestyneimmät eivät koskaan lopeta oppimista, ja juuri tässä piilee menestyksen salaisuus. Olemme valtavan ylpeitä saadessamme kouluttaa nykyisiä ja tulevia johtajia ja asiantuntijoita.

Aalto University Executive Education and Professional Development (Aalto EE) uskoo elämänlaajuiseen oppimiseen, sillä kukaan meistä ei ole koskaan valmis. Haluamme luoda asiakkaillemme inspiroivan, eteenpäin katsovan ja arvokkaan ympäristön kehittyä ja tulla aiempaakin paremmaksi. Tarjoamme nyt kaikki liikkeenjohdon ja asiantuntijoiden kehittämisen ja kouluttamisen palvelut yhdellä nimellä, yhden tunnuksen alla, erottamattomana osana Aalto-yliopistoa. 

Tutustu asiakkaidemme tarinoihin ja tule kaltaistesi joukkoon! 
 

Mietitkö parhaillaan omaa urapolkuasi ja seuraavaa askelta eteenpäin? Pohditko, miten organisaatiosi osaaminen saadaan varmistettua myös tulevaisuudessa?

Et ole yksin. Jatkokoulutuksen hyödyt ja mahdollisuudet on tunnistettu korkeammalle kuin koskaan. 

 

Opinnot tuovat asioihin eri tulokulmia, eri linssejä, eri perspektiivejä. Eri tieteenaloilta saa erilaisia tapoja lähestyä ongelmia. Kun oppii jatkuvasti uutta, saa lopulta aika laaja-alaisen kyvyn analysoida tilanteita ja tehdä päätöksiä.” 

Jussi-Pekka Erkkola, Aalto EMBA alumni

Aalto EE tarjoaa vaikuttavia liikkeenjohdon ja asiantuntijoiden valmennus-, koulutus- ja kehittämispalveluita. Yhdistämme laaja-alaisesti käytännön osaamisen sekä Aalto-yliopiston uusimman tutkimustiedon.

Toimimme elämänlaajuisen oppimisen alustana liikkeenjohdolle ja asiantuntijoille heidän uransa eri vaiheissa sekä organisaatioiden strategisena kumppanina mahdollistaen uudistumisen nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Koulutusohjelmamme antavat konkreettisia ratkaisuja, älyllistä pääomaa ja ammatillista etumatkaa niin yksilöille kuin organisaatioille. 

Aalto Leaders' Insight -lehti

Aalto Leaders' Insight on kokoelma ajatuksia herätteleviä näkemyksiä johtamisesta, tulevaisuuden työelämästä ja muutoksesta. Uusimmassa numerossa tarkastellaan muun muassa intuition roolia johtamisessa, tunteiden voimaa organisaatioissa, ESG:tä maailman pelastaja vai sittenkin epämääräinen myyntiterminä, sekä sitä miksi hierarkinen johtaminen on vanhentunut ja millaisia vaatimuksia nykypäivän ja tulevaisuuden osaajilla on johtamiselle.

Lataa uusin Aalto Leaders' Insight -lehti

Aalto Leaders' Insight Vol 11

pdf

Aalto Leaders' Insight on kokoelma ajatuksia herätteleviä näkemyksiä johtamisesta, työelämästä ja osaamisen kehittämisestä. Uusimmassa numerossa tarkastellaan muun muassa intuition roolia johtamisessa, tunteiden voimaa organisaatioissa, ESG:tä maailman pelastaja vai sittenkin epämääräinen myyntiterminä, sekä sitä miksi hierarkinen johtaminen on vanhentunut ja millaisia vaatimuksia nykypäivän ja tulevaisuuden osaajilla on johtamiselle. Lehti on luettavissa englanniksi. 

Avointen ohjelmien osallistujatyytyväisyys

Financial Timesin avointen johtamiskoulutusten ranking 2022

Koulutusohjelmiemme NPS*-luvun keskiarvo

*Net Promoter Score ilmoitetaan lukuarvolla -100 ja 100 välillä.

MBA-ohjelmien asiakasarvosana

MBA- ja EMBA-ohjelmien osallistujien arvosana ohjelmille

Uusimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka