Projektiosaamisen ja -kulttuurin jatkuva kehittäminen

Sujuva projektinhallinta ja hyvä projektijohtaminen parantavat projektityön tuottavuutta sekä projektien ja liiketoiminnan kannattavuutta. Projekteissa onnistuminen edellyttää osaamista, sen päivittämistä ja jatkuvaa kehittämistä, niin yksilön, tiimin kuin organisaation näkökulmasta. 

02.11.2023

Projektiosaamisen ja projektikulttuurin jatkuva kehittäminen -webinaarissa käsittelemme mm. Aalto EE:n projektihallinnan ammattilaisille keväällä 2023 suunnatusta kyselystä esille nousseita teemoja.  

Webinaarissa saa vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: 

  • Mitkä tekijät ovat projektipäällikön työssä haastavimpia projektin onnistumisen kannalta? 
  • Mitä haasteita organisaation projektikulttuurin kehittämisessä on? 
  • Mitkä aihealueet nähdään kiinnostaviksi ja tarpeellisiksi projektiammattilaisen työssä nyt ja lähitulevaisuudessa? 

Webinaarin asiantuntijat ovat pitkän linjan projektinhallinnan ja -johtamisen kokeneita ammattilaisia: Jouko Vaskimo, Tkt ja monikertaisesti sertifioitu projektipäällikkö Elisalta ja Riku Oksman, KTT, jonka erikoisalaa on yli 15 vuoden ajan ollut projektiorganisointi ja sen johtaminen. Sekä Jouko että Riku ovat molemmat kouluttaneet pitkään Aalto EE:n projektinhallinnan koulutusohjelmissa. 

Oletko kiinnostunut Projektiosaamisesta ja projektien kehittämisestä?

Tutustu projektinhallinnan ohjelmatarjontaan

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Projektiosaamisen ja -kulttuurin jatkuva kehittäminen

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirje on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Uutiskirjeessä saat kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka