Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Hyppäsimme asiakkaidemme kanssa rohkeasti verkkototeutuksiin
Digitalisaatio Johtaminen Markkinointi ja myynti Talous ja rahoitus Turvallisuus

Hyppäsimme asiakkaidemme kanssa rohkeasti verkkototeutuksiin

Olemme tehneet asiakkaidemme kanssa lyhyessä ajassa ison loikan kaiken valmennuksen siirtyessä verkkoon pandemiaan liittyvien rajoitusten ajaksi. Olemme kiitollisena ottaneet palautetta vastaan, niin kuin aina, jotta saamme hiottua oppimiskokemusta eteenpäin.

27.04.2020

|

Artikkelit

Vallalla on ollut into niin yrityksen sisällä kuin asiakkaiden asenteissa uuden edessä – tehdään tästäkin oppimiskokemuksesta yhdessä erinomainen ja vaikuttava.

Jaamme alla osan palautteista, joita olemme sosiaalisessa mediassa asiakkailtamme niin valmennuksista kuin tapahtumista saaneet. Mukana myös muutama oma julkaisumme. Ohjelmiin kannattaa ja voi siis tulla – teemme kaikkemme, jotta opit.

Laajat ja syvätkin kokonaisuudet, kuten Aalto EMBA, onnistuvat

”A truly eye-opening learning experience. Onerous at times but empowering all the same. No technical issues whatsoever. Impactful indeed.”

“This was a very inspirational module. It was great to see that it is possible to create such a warm atmosphere also online. Congratulations!”

“You proved that not only is it possible to run a module in a virtual environment but also that it can be of equally good quality as f2f.”


Terveisiä yhdeltä toteutustiimiltä

Kolmen päivän moduuli tehtiin Espoon Aalto EMBA:an kotoa

Itsensä johtaminen -moduuli tehtiin työhuoneella

Myynnin johtamisen oppeja verkossa

Terveisiä Tansaniasta

Aalto PRO:n YTK:n Pitkä kurssi:n jakso toteutettin Teamsilla

Leading in Extraordinary Times -webinaarisarja on vetänyt osallistujia reilusti yli 1300

Aalto EE:n, Aalto PRO:n, Aalto ENT:n kaikki ohjelmat löytyvät koulutushausta. Finvalla on myös oma hakunsa. Niin verkkototeutuksista kuin muistakin ohjelmista keskustelevat mielellään ohjelmien vastuuhenkilöt, joiden yhteystiedot löytyvät ohjelmien sivuilta. Neuvoa voit kysyä myös tämän sivuston chatista.


Palaa Aalto Leaders' Insight -pääsivulle

Löydä lisää luettavaa ja kuunneltavaa