Leading in Extraordinary Times -webinaarisarja

Poikkeuksellisina aikoina tarvitaan visionääristä johtajuutta. Aalto EE on sitoutunut tukemaan organisaatioitasi haastavien aikojen läpi sekä auttamaan sitä vahvistumaan ja tulemaan kestävämmäksi prosessin aikana.

25.03.2020

Read this in English.

Tarjoamme tähän aikaa sidotun, ilmaisen webinaarisarjan, jossa Aalto-yliopiston ja Aalto EE:n asiantuntijat vastaavat organisaatioissa nouseviin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

The Impact of the COVID-19 Pandemic on the Financial Markets

Rahoituksen professori Vesa Puttonen Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta kertoo, miten rahoitusmarkkinat ovat reagoineet Covid-19 pandemiaan. Webinaarissa hän vastaa mm. kysymyksiin: onko tehdyt toimenpiteet olleet riittäviä rahoitusmarkkinoiden rahoittamiseen? Miten meidän tulisi edetä? Mitkä ovat voittavat ja häviävät liiketoiminnat?

Lue lisää ja katso nauhoite

Rapid Strokes - Slow Games: Leading in Extraordinary Times

Pekka Mattila, toimitusjohtaja, Aalto EE ja Professor of Practice, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu, puhuu johtajuudesta ja kaksikätisistä tavoista, joilla organisaatioiden on pakko toimia erityisinä aikoina - toinen käsi hoitaa jokapäiväistä liiketoimintaa ja toinen pitää huolen tulevaisuudesta. Tämä vaatii vahvaa johtajuutta tänään ja keskittynyttä visiota huomisesta. Hän kertoo konkreettisista ratkaisuja nyt syntyviin organisaatioiden haasteisiin keskittymällä viiteen tehokasta johtamista vaativaan avainalueeseen. Webinaarin nauhoite on englanniksi.

Lue lisää ja katso nauhoite

Virtual Teamwork and Leadership

Jopa vahvimpienkin tiimien siirtyminen kokonaan virtuaaliseksi voi olla haastavaa. Virtuaalitiimien johtamisesta ja tehokkaasta työskentelystä on paljon tutkimustietoa. Niina Nurmi, Professori, International Design Business Management ja IDBM-maisteriohjelman johtaja Aalto-yliopistosta jakaa webinaarissa tapoja johtaa virtuaalitiimiä onnistuneesti säilyttäen hyvä tiimidynamiikka ja luottamus. Webinaarin nauhoite on englanniksi.

Lue lisää ja katso nauhoite

Liquidity Management and Dealing with Financial Distress

Konkurssit johtuvat usein likviditeetin vähyydestä, joten sen varmistaminen on tärkeää. Rahoituksen professori Matti Suominen Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta kertoo webinaarin nauhoitteessa, mitä mahdollisuuksia on ja milloin on paras aika hakea likviditeetiä markkinoilta. Webinaarin nauhoite on englanniksi.

Lue lisää ja katso nauhoite

Using Emotional Intelligence to Create Psychological Safety and Engagement

Riitta Lumme-Tuomala ja Ben Nothnagel Aalto EE:ltä keskustelevat tunneälyn elementeistä (EQ) ja kuinka tärkeää on ymmärtää sen vaikutus suoritukseen ja menestykseen. Rakenna turvallisuutta ja luottamusta erityisesti näinä aikoina. Webinaarin nauhoite on englanniksi.

Lue lisää ja katso nauhoite

Rediscovering the Purpose During Crisis – Case Study from 9/11 and SARS

Tutkija Derin Kent Aalto-yliopistosta kertoo, miten ihmiset voivat kukoistaa ja löytää merkitystä koronavirus-pandemian aikana niin yksilöinä kuin ammatillisesti. Hän perustaa näkemyksensä SARS-1-epidemiaan sekä 9/11-terrori-iskuihin liittyviin tutkimuksiin. Webinaarin nauhoite on englanniksi.

Lue lisää ja katso nauhoite

Aiheeseen liittyvää sisältöä

Webinaari-sarja on osa Aalto EE:n Aalto Leaders' Insight -sisältöä. Tässä muutama poiminta muusta sisällöstämme.

Lyhyitä vetoja ja pitkiä pelejä

Korona on pakottanut monet organisaatiot melkoiseen rytminvaihdokseen. Tilanne on myös haaste meille johtajille, joiden pitää tasapainoilla ihan uudella tavalla työyhteisön akuutin turvallisuuden, lyhyen aikavälin taloudellisen selviytymisen ja pitkän aikavälin haaveen välillä, kertoo Pekka Mattila, Aalto EE:n toimitusjohtaja ja Professor of Practice. Lue artikkeli

Aalto-yliopiston johtajat: ”Työelämän muuttuessa sekä vapaus että vastuu kasvavat”

Ihmisistä tulee työelämän muutoksen myötä oman elämänsä yrittäjiä. Miksi? Rehtori Ilkka Niemelä ja provosti Kristiina Mäkelä Aalto-yliopistosta vastaavat.

Kuuntele podcast

 

Ben Nothnagel wants leaders to learn one question: “Should I?”

Be self-aware of how you are feeling and behaving - be “situation smart”. Ben Nothnagel says that one cannot always change the circumstances in which work is done and decisions are made. But behavioral patterns in a pressurizing environment are something that can be influenced. 

Listen to the podcast

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Leading in Extraordinary Times -webinaarisarja

Tilaa parhaat palat sähköpostiisi

Aalto Leaders' Insight on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja, tarinoita ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Englanninkielinen Aalto Leaders' Insight Highlights -uutiskirje lähetetään tilaajille noin kerran kuukaudessa. Tilaus on halutessasi helppo perua. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.