Haluamme olla tunnettuja tarjoamistamme tavoitteellisista ja kokonaisvaltaisista oppimiskokemuksista sekä ainutlaatuisista asiakaskokemuksista. Toimintaamme ohjaa vaikutus, jonka voimme ohjelmiemme kautta saada aikaan – kohdistui se sitten osallistujiin, heidän edustamiinsa organisaatioihin, akateemiseen yhteisöön tai yhteiskuntaan yleisesti. Missionamme on rakentaa parempi maailma paremmalla johtajuudella.

Vuosittain lähes 6 000 henkilöä noin 1 000 yrityksestä hyötyy tarjoamastamme tavoitteellisesta ja kokonaisvaltaisesta oppimiskokemuksesta, jonka vaikutus sekä yksilöihin että organisaatioihin on todistettavissa. Vaalimme ja kehitämme osallistujien tietoja ja taitoja, kasvatamme itsevarmuutta ja rakennamme yksilöllisiä oppimispolkuja sekä merkityksellisiä työuria. Asiantuntemuksemme ydinaluetta on myös rakentaa koko organisaation laajuisia osaamisen kehittämisen arkkitehtuureja. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että osallistujamme voivat luoda erinomaisia ja kestäviä liiketoimintaverkostoja.

Luomme vaikuttavuutta ja kokemuksia

 • Asiakaskokemus
  Ainutlaatuinen oppimista edistävä ympäristö ja henkilökohtainen palvelu koko ohjelman ajan. Inspiroiva verkosto ajatusten ja kokemusten vaihdolle.

 • Oppimiskokemus
  Kokeilua ja virheistä oppimista tukeva ympäristö. Uusin tieto yhdistyy uudella tavalla liike-elämän kokemuksiin monitieteellisessä yhteydessä.

 • Opettajakokemus
  Viimeisin tutkimus tuo osallistujien käyttöön oivaltavia uusia malleja ja toimintatapoja.

 • Vaikutus yhteiskuntaan
  Koulutamme uutta kansainvälisesti suuntautunutta johtajasukupolvea, jolle ominaista ovat monipuolisuus, tinkimättömyys ja yhteiskunnallinen vastuullisuus.

 • Vaikutus asiakasorganisaatioihin
  Ylitämme odotukset mm. helpottamalla muutosten läpivientiä ja kilpailuetujen hyödyntämistä.

 • Vaikutus yksilöihin
  Annamme avaimet merkitykselliseen urapolkuun. Tuemme ylimmän ja keskijohdon sekä tulevien johtajien kasvua ja nousua uusiin haasteisiin.

Aalto University Executive Education Oy hyödyntää Aalto-yliopiston ainutlaatuisia vahvuuksia ja koulutusaloja, joihin kuuluvat yrittäjyys ja sisäinen yrittäjyys, innovaatiojohtaminen, design business management sekä tekniikan kehityksen mahdollistamat johtamisen innovaatiot. Aalto EE:ssä uusin tieto yhdistyy kattavaan liiketoimintakokemukseen uusin, monitieteellisin menetelmin.

Aalto-yliopiston myötä tuomme asiantuntijuuden ja johtamisen kehittämiseen monitieteellisen lähestymistavan, uusimman tiedon ja uusia, innovatiivisia oppimismenetelmiä. Samalla tarjoamme Aalto-yliopiston opetushenkilökunnalle uusia verkostoja ja mahdollisuuksia.

Aalto University Executive Education Oy:n toiminnasta tuloutuu merkittävä summa takaisin yliopistoyhteisölle muun muassa osinkoina, luentopalkkioina ja vuokrina. Vuonna 2016 taloudellinen jalanjälki Aalto-yhteisössä oli suuruudeltaan noin 2,6 miljoonaa euroa.

Financial Times -lehden vertailut

Aalto EE ja Aalto-yliopisto osallistuvat vuosittain useisiin eri yliopistovertailuihin. Tärkeimpiä näistä ovat Financial Times -lehden useat eri listaukset; European Business School Ranking, Executive Education Ranking ja Executive MBA Ranking.

Vuonna 2016 eurooppalaisten bisneskoulujen arvioinnissa (European Business School Ranking) Aalto-yliopisto sijoittui 31:ksi. European Business School Ranking on koonti Financial Timesin eri vertailuista: MBA Rankingista, Executive MBA Rankingista, Masters in Management European Rankingista ja Executive Education Rankingista.

Aalto EE ylsi vuonna 2017 Financial Timesin liikkeenjohdon koulutusta tarjoavien bisneskoulujen arvioinnissa (Financial Times Executive Education Ranking) maailmassa sijalle 46, ja kuuluu näin ollen liikkeenjohdon kouluttajien yhden prosentin kärkeen maailmassa. FT Executive Education -selvityksessä arvioidaan erikseen ns. avoimet koulutusohjelmat ja yrityksille räätälöidyt ohjelmat. Kokonaissijoitus perustuu näiden kahden kategorian yhteistulokseen. Financial Times julkaisee selvityksessään vain 50 parhaan liikkeenjohdon kehittäjän arviot. Kaikkiaan maailmassa on arviolta 4 000 johdon koulutusta ja MBA-tutkintoja tarjoavaa toimijaa.

Aalto Executive MBA -ohjelma vahvisti asemaansa Financial Times -lehden vuosittaisessa vertailussa viisitoista sijaa vuonna 2016. Globaalisti ohjelman kokonaissijoitus on 61. Aalto EMBA paransi sijoitustaan erityisesti urakehityksen sekä tavoitteiden saavuttamisen keskeisillä osa-alueilla. Maailmassa on arviolta yli 3 000 EMBA -ohjelmaa, joista Financial Timesin vertailu julkaistaan vain sadan parhaan osalta.

Opettajat ja kumppaniyliopistot

Päivittäinen opetustoiminta ja monitieteellinen tutkimus yhdistyvät yli 800:n eri puolilta maailmaa kotoisin olevan maineikkaan professorin ja asiantuntijan avustuksella. Aalto-yliopiston ja Aalto EE:n omien ja vierailevien opettajien poikkeuksellinen asiantuntemus toimii inspiraation lähteenä Aalto EE:n opiskelijoille. Akateemisesti ansioituneilla erinomaisilla opettajilla on laaja kokemus kansainvälisten organisaatioiden ylimmän johdon toiminnasta.

Aalto EE tarjoaa yhteistyössä kumppaniyliopistojen kanssa Executive MBA -ohjelmia ja liikkeenjohdon koulutusohjelmia kaikkialla maailmassa sekä opiskelijavaihtoa MBA- ja EMBA-opiskelijoille. Verkostoon kuuluvat mm. seuraavat huippuyliopistot:

 • ESADE Business School

 • Graduate School of Management, St. Petersburg University

 • Graduate School of Economics and Management, Ural Federal University

 • GU School of Executive Education, University of Gothenburg

 • Iranian Business School

 • Seoul School of Integrated Sciences & Technologies

 • The University of Chicago Booth School of Business

 • University of Virginia Darden School Foundation Executive Education

 • Yonsei University

Aalto EE:n henkilöstön julkaisut:

Valt. tri, Aalto University Executive Education Oy:n toimitusjohtaja ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professori (Professor of Practice) Pekka Mattila on erikoistunut organisaatioiden muutoksiin ja on tehnyt tohtorin väitöskirjansa organisaatiomuutosten toimista, vallasta ja kokemuksista.

Academic Director, KTT Mikko Laukkanen teki väitöskirjansa innovaatioista ja niiden epäonnistumisista.

Executive Director, Asia Pacific, FT Riina Viitala on tehnyt julkaisuja terveys- ja biotieteiden alalta ja tehnyt väitöskirjansa probiooteista.

Associate Director, Degree Programs, KTT Katja Ahoniemi on väitellyt implisiittisen volatiliteetin mallintamisesta ja ennustamisesta.

Lataa esite

Aalto EE käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.