Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Kyberturva F.E.C

Lähde kyberturvallisuuden etulinjaan!

Kiristysohjelmahyökkäykset, hajautetut palvelunestohyökkäykset, haittaohjelmat, käyttäjien manipulointi, dataan kohdistuvat hyökkäykset, dis- ja misinformaatio – kaikkea tätä löytyy nykyaikaisten kyberrikollisten työkalupakeista. 

Tällaisen toiminnan estäminen on jatkuvaa kissa- ja hiirileikkiä; kun kyberhyökkääjien keinovalikoimasta onnistutaan karsimaan jotain, on heillä pian käytössään jotain uutta.

Yrityksille ja muille työnantajaorganisaatioille tämä muodostaa vakavan uhan, jonka torjumiseen tarvitaan osaamista.

Nyt voit päästä mukaan näiden uhkien torjuntaan ja edistää samalla omaa työllistymistäsi! Mikäli sinulla on esimerkiksi turvallisuus- tai ICT-alojen osaamista ja olet etsimässä seuraavaa työnantajaasi, kannattaa sinun harkita vakavasti Aalto EE:n Kyberturva F.E.C -ohjelmaan hakemista! 

Olet tervetullut hakemaan ohjelmaan myös, mikäli olet jonkun muun alan osaaja mutta katsot, että sinulla on motivaatiota ja valmiudet siirtyä kyberturvallisuuteen liittyvien työtehtävien pariin.

Koulutusohjelmassamme saat kattavan kuvan kyberturvakentän nykytilanteesta, siihen vaikuttavasta olemassa olevasta ja tulevasta regulaatiosta (ohjelma rakentuu NIS2-direktiivin teemojen ympärille) sekä erilaisiin uhkatilanteisiin varautumisesta ja menettelytavoista turvapoikkeamien kohdalla.

Ohjelman aikana työskentelet tehtävissä, joissa voit hyödyntää sekä aiempaa osaamistasi ja koulutuksen hankkimiasi tietoja ja taitoja. Tavoitteena on, että sinusta tulee työskentelypaikassasi tärkeä, suorastaan välttämätön osa tiimiä ja työllistyt mahdollisimman nopeasti!

Hae siis heti mukaan te-toimiston sivujen kautta ja avaa ovi uusille uramahdollisuuksille!

 Kysy lisätietoja

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Työvoimakoulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. Koulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus sinun, Aalto EE:n ja työllistävän organisaation välillä. Lue alta lisää rekrytoivasta koulutuksesta ja miksi kannattaa hakea mukaan.

Kenelle?

Kyberturva F.E.C sopii hyvin sinulle, jos sinulla on ylempi korkeakoulu- tai AMK-tason tutkinto ja työkokemusta turvallisuus- tai ICT-aloilta. Ohjelmaan kannattaa hakea myös, jos sinulla on muuta osaamista, joka voidaan katsoa hyödyksi kyberturvallisuuteen liittyvissä tehtävissä. Perustele tämä hyvin koulutushakemuksessasi.

Sisältö ja aikataulu

Koulutusohjelman toteutusajankohta on 22.5.–13.11.2024. Ohjelman kesto on 120 arkipäivää + 5 päivän loma 22.–26.7.2024, ja se jakautuu koulutuspäiviin ja työskentelyyn yhteistyöyrityksessä, painottuen jälkimmäiseen. Valtaosan koulutuksesta suoritat siis työskennellen yhteistyöpaikassasi asiantuntijatehtävissä. 

Koulutuksessa käsitellään muun muassa seuravia aiheita

 • nykyinen kyberturvallisuusympäristö
 • regulaatio
 • tulevaisuuden teknologiat ja AI kyberturvallisuuden näkökulmasta
 • valinnaisia opintoja koulutustarjottimelta

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Mukaan tuleminen on helppoa:

 • Hae mukaan TE-toimiston kautta (hakulinkki alla).
 • Täytä osaamisprofiilisi ja jätä CV:si Aalto EE:lle. 
 • Jos täytät hakukriteerit, saat Aalto EE:ltä kutsun Info-tilaisuuteen, jossa kerromme perusteellisesti ohjelman aloituksesta ja toteutuksesta.
 • Sopivan yrityksen löydyttyä, teemme sopimuksen koulutusohjelman aloittamisesta.
 • Aloitat työsi yhteistyöyrityksessä ja osallistut Aalto EE:n koulutuksiin.
 • Koulutusohjelman ajaksi tehdään yritysyhteistyösopimus.
 • Matkasi kohti uutta työuraa on vauhdissa.

Aloitusajankohta