Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Johda vaikuttavasti

– Tuloksellisen johtamisen valmennus

Esimiehenä ja johtajana vastuullasi on organisaation tulos. Tuloksellinen toiminta edellyttää sinulta vaikuttavaa johtamistaitoa; kykyä luoda organisaatiollesi innostava visio ja osallistaa sekä motivoida tiimisi merkitykselliseen yhdessä tekemiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Toisaalta jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin tarvitset pelisilmää ja priorisointitaitoja.

Johda vaikuttavasti ohjelma on saanut aiempien toteutusten osallistujilta loistavaa palautetta. Osallistujat kokevat saaneensa runsaasti niin ajattelemisen aihetta ja vahvistusta johtamiseensa, kuin työkaluja ja konkreettisia keinoja esimiestyöhönsä. Ohjelma tarjoaa tiiviissä paketissa vaikuttavan johtamisen edellyttämät taidot ja viitekehykset:

  • Esimiehenä kehittymisen edellytys on vahva itsetuntemus. Johtajana opit ymmärtämään persoonasi ja toimintasi vaikutuksen muihin ihmisiin.
  • Opit tunnistamaan millaista toimintaa ja käyttäytymistä toimiva vuorovaikutus edellyttää eri tilanteissa, ja miten saat erilaiset ihmiset työskentelemään yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Valjastat organisaatiokulttuurin tavoitteita tukevaksi. Opit energisoimaan luomalla merkityksellisyyttä ja lisäämällä aktiivisuutta kasvun mahdollistamiseksi.

Ohjelma sopii hyvin sinulle, joka tarvitset uusia keinoja motivoimiseen ja tuloksen varmistamiseen, olet sitten uusi esimies tai sinulla on ollut tiimi johdettavanasi jo jonkin aikaa.

Lataa esite Kysy lisätietoja Katso englanninkieliset sivut

Ohjelma yhdistää valmennuksissamme parhaaksi todetut johtamisen teemat huippuasiantuntijoidemme johdolla.

Tiivis kokonaisuus, jonka aikana löydät sisäisen johtajuutesi ja ymmärrät, miten vaikutat muihin ihmisiin ja onnistut heidän kanssaan.

Johtajana kehittymistäsi tukevat itsearviointi sekä vaikuttavan vuorovaikutuksen mahdollistavat työkalut ja tekniikat.

Valmennuksen hyödyt

Ohjelma tarjoaa tiiviin kolmipäiväisen kokonaisuuden johtamisen koulutuksissamme parhaiksi todettuja työkaluja ja viitekehyksiä johtajuutesi kehittämiseen ja organisaatiosi tuloksen varmistamiseen. Opit vaikuttamaan muihin ihmisiin ja saamaan heidät työskentelemään yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Samalla olet osa asiantuntevaa ja luontevaa vertaistuen verkostoa, jonka puitteissa voit testata ajatuksiasi, oppia muiden kokemuksista ja kehittyä vaikuttavana johtajana.

Tunnet itsesi – Itsetuntemus luo perustan tavoitteelliselle kehittymiselle. Omien tunteiden, vahvuuksien ja kehittämiskohteiden sekä arvojen ja asenteiden ymmärtämisellä lisäät vaikuttamisen kykyäsi.
Kirkastat tavoitteesi – Henkilökohtaisella kehittymissuunnitelmalla saat vaikuttavan johtamisen edellyttämiä taitoja ja viitekehyksiä käyttöösi.
Saat aikaan – Parannat suoritustasi hyödyntämällä voimavarasi. Olet aloitteellinen, osoitat omistajuutta ja osaat priorisoida työtäsi.
Motivoit tiimisi – Ymmärrät tehokkaan vuorovaikutuksen merkityksen tiimisi motivoinnissa ja luottamuksellisen ilmapiirin rakentamisessa. Saat ohjattua erilaiset ihmiset samaan veneeseen, ja toimitte yhdessä tavoitteiden saavuttamiseksi.
Otat tilanteet haltuun – Opit hyödyntämään pelisilmääsi ja tunnistamaan erilaisia tilanteita ja käyttäytymisen malleja. Opit mukauttamaan omaa toimintaasi ja kohdistamaan organisaation energiaa oikein onnistumisen varmistamiseksi.

Kenelle?

Ohjelma on tarkoitettu esimiehille ja johtajille, jotka haluavat onnistua vaikuttavassa johtamistyössään: varmistaa organisaationsa tulos ja tiimin sitoutuminen.

Ohjelma on sinulle, joka haluat

  • Ymmärtää oman johtamisen vaikutukset ja luoda onnistumisen edellytykset
  • Innostaa, motivoida ja osallistaa tiimisi onnistuneeseen suoritukseen
  • Käyttää aikasi tehokkaasti suunnan näyttämiseen
  • Olla mukana varmistamassa organisaatiosi tavoitteita ja tulosta.

Sisältö ja aikataulu

Ohjelma koostuu kolmesta peräkkäisestä lähipäivästä, tiedemaailman ja liike-elämän tuntevien huippuvalmentajien vuorovaikutteisista alustuksista, keskusteluista ja soveltavista ryhmä- ja yksilötöistä.

Ohjelman rakenne

Ennen lähipäiviä

Itsearviointi maailman johtavan personnallisuuskyselyn, Hogan Assessmentin, avulla.

Tiivis kolmipäiväinen koulutus

Opit huippuvalmentajiemme johdolla

Energisoiva vertaistuki

Vertaisverkoston tuki myös ohjelman jälkeen

Koulutusjaksot

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta