Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Finanssialan vuorovaikutus virtuaalisesti

Viestintävalmennus asiakastyön ja työyhteisön virtuaaliseen vuorovaikutukseen

Virtuaalisuus on tullut arjen työn osaksi kautta koko työelämän. Virtuaalisissa kohtaamisissa ei kuitenkaan yleensä onnistuta rakentamaan kasvokkaistilanteeseen verrattuna yhtä toimivaa vuorovaikutusta.

Finanssialan vuorovaikutus virtuaalisesti -valmennuksessa puretaan esteitä, joita sujuvalle finanssialan vuorovaikutukselle on virtuaalitilanteissa ja aktivoidaan sujuvaa vuorovaikutusta virtuaalisesti.

Finanssialan vuorovaikutus virtuaalisesti on käytännönläheinen koulutus, jossa finanssi- ja vakuutusalalla toimivat osallistujat kehittävät niitä viestintätilanteita, joissa vakuutus- ja rahoitusalalla toimivat virtuaalisesti.

Työskentelyprosessin aikana:

  • Opit tietoisesti huomioimaan toiminnassasi ne vuorovaikutuksen asiat, jotka muuttuvat kasvokkaistapaamisesta virtuaalitapaamiseen
  • Opit rakentamaan finanssialan viestintätilanteen sisällön huomioiden virtuaalisuuden
  • Opit aktivoimaan myös osallistujia virtuaaliseen vuorovaikutukseen

Ilmoittaudu  Kysy lisätietoja

Aloitus

Kysy lisätietoja

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Kenelle?

Valmennus on tarkoitettu finanssialan asiantuntijoille, joilla on virtuaalisia kohtaamisia (esim. Skype, GoToMeeting, Abobe Connect yms.) asiakkaiden, sidosryhmien tai työyhteisön jäsenten kanssa.

Valmennuksessa käydään läpi myös ryhmätilanteita (esim. palaverit ja projektinjohtaminen), jotka tapahtuvat virtuaalisesti (esim. videoneuvottelut).

Sisältö

Ohjelman rakenne

Finanssialan vuorovaikutus virtuaalisesti -koulutus koostuu ennakkokartoituksesta, yhden päivän lähijaksosta sekä kahden tunnin virtuaalisesta osiosta.

Koulutusjaksot

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta