Uutishuone

Uutishuone

Mika Videman liittyy Aalto EE:n neuvonantajaverkostoon

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on kutsunut Mika Videmanin Senior Advisoriksi. Aalto EE:n asiakkaat hyötyvät Videmanin laajasta kokemuksesta ja monipuolisesta osaamisesta globaaleissa korporaatioissa sekä startup-yrityksissä. Hän on työskennellyt niin myynnin, markkinoinnin kuin kumppanuuksien kehittämisen alueilla. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus HR-johdossa Fazer-konsernissa ja Nokia Oyj:ssa.

20.5.2020

”Näen Mikan laaja-alaisen osaamisen arvokkaana erityisesti, kun kyse on liiketoiminnan transformaatiosta tai kasvusta. Hän on erinomainen vahvistus tiimiimme”, sanoo Pekka Mattila, Aalto EE:n toimitusjohtaja sekä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Professor of Practice.

"Olen iloinen saadessani liittyä Aalto EE:n ammattimaiseen ja arvostettuun tiimiin. Digitalisaation ja työn joustavuuden lisääntyessä uskon, että voimme yhdessä auttaa yrityksiä kasvamaan ja muuntautumaan tulevaisuuden tarpeisiin yhdistämällä tehokkaasti viimeisin teknologia, joustavampi resurssien hallinta sekä kyvykkäiden ihmisten huippumotivaatio”, kertoo Mika Videman.

Lisätiedot 

Pekka Mattila 
valtiot. tri, toimitusjohtaja, Professor of Practice 
Aalto University Executive Education Oy 
Puhelin: 040 738 7221 
pekka.mattila@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Ltd 

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. 

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia globaalisti useissa lokaatioissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmisto