Uutishuone

Uutishuone

Digitalisoitujen Sijoituspalvelualan tutkintojen uudistaminen jatkuu asiakkaiden toiveita kuunnellen

Aalto University Executive Education (Aalto EE) ja APV Sijoitustutkinnot Oy digitalisoivat Sijoituspalvelualan tutkintojen tenttijärjestelmän vuoden 2018 alkupuolella. Uudistus on kokonaisuudessaan saanut positiivista palautetta, joka näkyi myös asiakaskyselyn tuloksissa.

22.11.2019

- Tenttijärjestelmän uudistus vei asiakaskokemuksen aivan uudelle tasolle. Prosessin automatisoiminen on mahdollistanut joustavamman tentin varaamisen ja suorittamisen. Olemme saaneet myös kiitosta intuitiivisesta ja selkeästä käyttöjärjestelmästä. Asiakkaamme ovat lisäksi säästäneet tenttiin kuluvaa työaikaa sekä matkakuluja, kertoo Aalto EE:n avointen ohjelmien johtaja Minna Wickholm.

Sijoitusneuvojan tutkinnon suorittaminen osissa lisää joustavuutta

Vuoden alusta tenttikokemusta parannetaan asiakkaiden toiveesta entisestään, kun laaja Sijoitusneuvojan tutkinto (APV 2) on mahdollista suorittaa osio kerrallaan. Saadakseen todistuksen hyväksytystä tutkinnosta on tenttijän suoritettava viisi osiota hyväksytysti kuuden kuukauden sisällä tutkintoon ilmoittautumisesta.

Tämän vaativissa sijoitusneuvonnan tehtävissä toimiville suunnatun tutkinnon lisäksi valikoimassa on sijoituspalveluyrityksissä, pankeissa ja vakuutusyhtiöissä sijoituspalvelujen asiakaspalvelutehtävissä toimiville henkilöille suunnattu Sijoituspalvelututkinto (APV1).

Sijoituspalvelualan tutkinnot ovat finanssialalla arvostettuja, ja Finanssiala ry:n tunnustamia tutkintoja, joihin Aalto EE ja APV Sijoitustutkinnot Oy ovat järjestäneet tenttejä vuodesta 2000 alkaen.

Lisätiedot

Sijoituspalvelualan tutkintojen sivut

Minna Wickholm
liiketoimintajohtaja, avoimet ohjelmat, Aalto University Executive Education
Puh. 050 583 9514
minna.wickholm@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy 

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. 

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia useissa lokaatioissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.