Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Juristi finanssialan vaikuttajana

Vaikuttavaa juridista viestintää finanssialalla

Juristi finanssialan vaikuttajana -ohjelma vastaa juristien muuttuvan tehtäväkentän vaatimuksiin. Viestinnällä on suuri merkitys vaikuttamisen onnistumiseen ja taitoja on hyvä harjoitella säännöllisesti.

Ohjelman keskeinen anti on viestinnän taitojen hiominen ja niihin liittyvien tietojen päivittäminen. Ohjelman ansiosta juristin on mahdollista onnistua entistä paremmin vaikuttamistyössä omassa organisaatiossaan ja sidosryhmien kanssa.

Lataa esite

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Ohjelma auttaa sinua kasvattamaan viestintä- ja vaikuttamisosaamista finanssialan kollegoillesi ja onnistumaan myös verkostoissa.

Fokus viestinnässä ja vaikuttamisessa: hio ja syvennä omaa osaamista yhdessä kollegaverkoston kanssa.

Joka juristin työkaluja arkipäivän onnistumisiin.

Hyödyt

Finanssialan toiminta perustuu juridisiin sopimuksiin, lakeihin ja asetuksiin. Moni-ilmeisenä viestijänä juristi vaikuttaa tilanteissa, joissa mukana on usein juridiikkaa tuntemattomia henkilöitä. Juristin tärkeä tehtävä onkin välittää tietoa ja auttaa tulkitsemaan sitä selkeästi ja vaikuttaa erilaisissa neuvotteluissa. Organisaatiossa juridisen osaamisen tehostettu viestintäosaaminen auttaa verkoston toimijoita työskentelemään yhteisten tavoitteiden eteen ja sujuvoittaa yhteistyötä. Ohjelmissa hiotaan vuorovaikuttamis- ja neuvottelutaitoja.

Kenelle?

Ohjelmasta hyötyvät esiintymis- ja viestintätaitojen kehittämisestä kiinnostuneet juridiset asiantuntijat, jotka työskentelevät finanssialalla pankki- tai vakuutusliiketoiminnassa. 

Finanssialan toimintaympäristö mahdollistaa juristille vaikuttamisen monien mahdollisuuksien maailman. Juristit toimivat proaktiivisina katalysaattoreina tuoden kehitysideoita ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia koko organisaation käyttöön ja osallistuvat erilaisiin keskusteluihin kommentoiden liiketoiminnan ehdotuksia ja toimivat strategisina neuvonantajina. Kysymykset vaihtelevat  ja viestin kiteyttäminen ja neuvotteleminen on usein olennaista. Erilaisia viestinnän mahdollisuuksia juristille tulee joka päivä erilaisten työryhmien ja verkostojen kanssa toimiessa. Kommunikaatiotaidot ja verkostot ovat entistä tärkeämmässä roolissa. On tärkeää saada harjoitella turvallisessa ympäristössä ja uskaltaa kehittyä viestijänä ja erilaisten tilanteiden vuorovaikuttajana.

Sisältö ja aikataulu

Ohjelmassa kasvatat kirjallisen ja suullisen viestinnän ja vaikuttamisen osaamista sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa.

Oppiminen tapahtuu ryhmän vuorovaikutuksen kautta sekä tekemällä itse opiskellen tehtäviä. Ohjelmassa on mm. workshoppeja, keskusteluluentoja ja vertaisoppimista.

Ohjelman rakenne

Webinaari ja kaksi lähipäivää

Finvan asiantuntijoiden vetämät kaksi lähiopetuspäivää ja opintoihin orientoiva aloituswebinaari.

Harjoitustehtäviä

Tietoiskuja, tehtäviä ja harjoituksia sisältävät lähiopetuspäivät

Vertaisoppiminen

Yhdessä oppiminen on tehokasta ja oivalluttavaa.

Koulutusjaksot

Kouluttajat

Päivi Yli-Kokko

Viestintäkouluttaja, FM, Päivi Yli-Kokko on työskennellyt pitkään vuorovaikutuksen ja viestinnän valmentajana ja kehittäjänä monenlaisten haasteiden parissa eri yrityksissä, yhteisöissä ja oppilaitoksissa.

Yli-Kokko on hyvin motivoiva ja inspiroiva valmentaja. Hän erikoistunut yhteisöviestintään, henkilökohtaisten viestintävalmiuksien kuten esiintymis- ja neuvottelutaitojen, esimiesten viestintätaitojen sekä käytännön vuorovaikutustaitojen kehittämiseen.

 

Helka Pirinen

MBA FK Helka Pirinen on kokenut ja monipuolinen kouluttaja, jolla on yli 20 v kokemus kouluttamisesta ja yritysvalmennuksista eri toimialoilla toimivissa yrityksissä niin Suomessa kuin ulkomailla.

Helka on toiminut liikkeenjohdon konsulttina yli 19 vuotta ja toteuttanut eri maissa vaativia asiakasprojekteja liittyen asiakaskokemukseen ja transformaatioihin.

Helka rakentaa asiakasyrityksissään kokeilukulttuuriin ja luovuuteen edistäviä toimintatapoja ja prosesseja. Helka on kirjoittanut suositun Esimies muutoksen johtajana kirjan (Almatalent). Helka käy puhumassa asiakaskohtaamisesta, kokeilukulttuurista ja luovuudesta eri foorumeilla key note puhujana. Helka kouluttaa niin asiantuntijoita, esimiehiä kuin johtoryhmiä muutostilanteissa ja auttaa asiakkaita menestymään liiketoiminnan johtamisessa.   

Helka on innostava valmentaja, joka pistää itsensä täysillä peliin. Helkan positiivinen ja rohkea valmennustyyli antaa virtaa ja innostaa. Helka toimii perustamansa yrityksen, People & Leadership Consulting Oy: toimitusjohtajana. Hän on työskennellyt People & Performance palveluiden maajohtajana Cap Gemini Consultingissa ja People & Change palveluiden maajohtajana KPMG:llä. Tämän lisäksi hän on työskennellyt liikkeenjohdon konsulttina Tieto Oyj:ssä. Helka on työskennellyt urallaan myös HR Managerina ja koulutussuunnittelijana. Helka on koulutukseltaan MBA (Aalto-yliopisto), FK Joensuun yliopisto ja valmistunut toimittajaksi Tampereen yliopistosta.

Hakeminen

Aloitusajankohta