Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Board of Directors - Hallitustyöskentelyn koulutusohjelma

Nosta hallitustyöskentelysi tasoa ja vahvista strategista osaamistasi

Board of Directors on korkeatasoinen, strategisen näkökulman tarjoava koulutus johtajille, nykyisille hallitusjäsenille ja tuleville hallituksen jäsenille.

Board of Directors -ohjelma kehittää hallituksen jäsenten ja hallituksen kanssa yhteistyössä toimivien johtajien kykyä arvioida yrityksen strategiaa jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. 

Hallitustyöskentelyn koulutusohjelma tarjoaa näkökulmia globaalin toimintaympäristön ja talouden ajankohtaisiin ilmiöihin sekä siihen, miten ne vaikuttavat organisaatioihin ja strategioiden luomiseen. Painopiste on strategisen osaamisen kehittämisessä. Osallistuminen ohjelmaan parantaa kykyäsi edistää organisaation menestystä sekä tehostaa henkilökohtaista työskentelyäsi hallituksen jäsenenä.

Valmennus antaa työkalut organisaation strategian arvioimiseen laajasta näkökulmasta sekä uusia oivalluksia oikeanlaisen hallitusdynamiikan luomiseen niin, että hyvien päätösten tekeminen helpottuu. Ohjelmasta saat työkaluja tukemaan huippusuoriutumista työssäsi hallitusammattilaisena tai yhteistyössä hallituksen kanssa toimivana johtajana.

 Ohjelman jälkeen

  • osaat entistä paremmin edistää organisaatiosi menestystä hallituksen jäsenenä
  • osaat entistä paremmin arvioida organisaation strategiaa
  • ymmärrät entistä paremmin hallitustyöskentelyn dynamiikkaa ja myötävaikutat siihen siten, että hallitus pystyy tekemään mahdollisimman hyviä päätöksiä
  • ymmärrät, miten voit omassa roolissasi tukea toimitusjohtajaa ja johtoryhmää

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksiLataa englanninkielinen esite 

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Hyödyt

Ohjelma tarjoaa hallituksen jäsenille ja yritysten johtajille tapoja kehittää globaalia ajatteluaan. Ohjelma kehittää strategista näkemystäsi kasvun ja kestävän lisäarvon luomiseen sekä vahvistaa kykyäsi johtaa globaalisti toimivan yrityksen strategiaa. Lisäksi ohjelma syventää ymmärrystäsi huipputiimien käyttäytymisdynamiikasta. Tavoitteena on antaa konkreettisia oivalluksia hallituksen suorituskyvyn parantamiseen sekä oman työskentelysi kehittämiseen hallituksen jäsenenä.

Strateginen näkemys: Kattava ymmärrys maailmantaloudesta, nousevista trendeistä ja niiden vaikutuksista organisaatioiden strategioihin ja niihin liittyviin riskeihin
Globaali ajattelu: Uusia kehyksiä ja näkökulmia globaalin ajattelutavan kehittämiseen, mikä on olennaista toimiessasi kansainvälisesti kilpailuilla markkinoilla
Parempi hallitustyöskentely: Tarvitsemasi työkalut huippusuoritukseen hallitustyössä tai kun toimit läheisessä yhteistyössä hallituksen kanssa

Kenelle?

Board of Directors -ohjelma on suunniteltu henkilöille, joilla on kokemusta hallitustyöskentelystä, tai jotka tavoittelevat hallitustehtäviä, sekä hallituksen kanssa yhteistyössä toimiville johtajille.

  • Hallituksen jäsenille kasvuhakuisissa julkisissa ja yksityisissä yrityksissä
  • Johtajille, jotka haluavat valmistautua hallitustyöhön
  • Johtajille, jotka työskentelevät läheisesti hallitusten kanssa

Sisältö ja aikataulu

Board of Directors -ohjelma yhdistää saumattomasti viimeisimmän akateemisen tutkimustiedon kokeneiden johtajien ja hallitusjäsenten käytännön työhön, varmistaen oppimisesi ajankohtaisuuden ja sovellettavuuden.

Hallituskoulutus koostuu vuorovaikutteisista luennoista, case-työskentelystä ja keskusteluista, joita ohjelman kokeneet valmentajat fasilitoivat. Intensiivisiä lähiopetuspäiviä tukevat lyhyemmät follow up –tilaisuudet, jotka syventävät ja täydentävät jaksolla esitettyjä teemoja, ja tarjoavat mahdollisuuden keskusteluun ja kokemusten jakamiseen muiden osallistujien sekä asiantuntijakouluttajien kanssa.

Katso tarkempi aikataulu ja sisältö englanninkieliseltä sivulta

"Hallituksen jäsenten tärkein tehtävä on luoda arvoa, mikä tarkoittaa johdon auttamista päätöksenteossa."

Mitä uuden hallituksen jäsenen täytyy tietää? Professori Pedro Parada jakaa vinkkinsä.

Lue artikkeli

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös näihin ohjelmiin