Edellinen sivu

AI:n perusteet – tekoäly liiketoiminnan ajurina

Ilmiöstä liiketoiminnaksi

Tekoäly muuttaa maailmaa nopeasti avaten uusia mahdollisuuksia ja tarpeita aivan uudenlaisille ratkaisuille. Keskustelussa painottuvat tulevaisuuden lupaukset ja uhkakuvat, mutta mitä tekoäly itse asiassa on ja mitä sillä voidaan tehdä? Entä mitä voidaan odottaa tulevaisuudessa?

AI:n perusteet – tekoäly liiketoiminnan ajurina on kaksipäiväinen valmennus, joka tarjoaa käytännöllisen ja kattavan yleiskuvan tekoälystä, erilaisista teknologioista ja niiden vaikutuksesta liiketoimintaan, ihmiseen ja yhteiskuntaan. Ohjelmassa perehdytään alan tutkijoiden johdolla muun muassa tekoälyn sovelluskohteisiin, käyttöönoton edellytyksiin sekä ihmisen ja tekoälyn vahvuuksiin.

Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä Finnish Center for Artificial Intelligence FCAI:n kanssa.

 

Lataa esite  Kysy lisätietoja

Hyödyt

Ymmärrät mitä tekoäly on ja miten se vaikuttaa liiketoimintaan
Saat ajantasaisen kuvan eri teknologioista ja niiden kehitysvaiheista
Teet parempia päätöksiä ajantasaisen tiedon avulla
Tiedät mitä taitoja työntekijöiltä tarvitaan tulevaisuudessa

Kenelle?

Ohjelma on tarkoitettu yritysjohdolle ja liiketoiminnan kehittäjille.

AI:n perusteet - tekoäly liiketoiminnan ajurina -ohjelma sopii muun muassa toimitusjohtajille, liiketoimintajohtajille ja kehitysjohtajille.

Sisältö ja aikataulu

AI:n perusteet - tekoäly liiketoiminnan ajurina -ohjelma koostuu kahdesta intensiivisestä valmennuspäivästä, jotka pidetään Aalto EE:n tiloissa Helsingissä.

Ohjelmapäivät koostuvat lähiopetuksesta, teknologioita soveltavien yritysten case-esittelyistä, sekä thinkasprinteistä, joissa opittuja asioita sovelletaan oman organisaation toimintaan.

Koulutuspäivät

Kouluttajat

Samuel Kaski

Professori, Aalto-yliopisto

Samuel Kaski on akatemiaprofessori Aalto-yliopiston tietotekniikan laitoksella ja Finnish Center for Artificial Intelligence FCAI:n johtaja.

Aiemmin hän on johtanut Suomen Akatemian laskennallisen päättelyn huippuyksikköä (COIN). Kasken keskeisenä tutkimusintressinä on laskennalliset koneoppimismenetelmät ja niiden monitieteiset sovellukset.

Eeva Vilkkumaa

Apulaisprofessori, Aalto-yliopisto

Eeva Vilkkumaa on apulaisprofessori Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun johtamisen laitoksella.

Tutkimuksissaan hän on keskittynyt matemaattisten mallien kehittämiseen yritysten ja julkishallinnon päätöksenteon ja resurssien allokoinnin tueksi.

Katri Saarikivi

Tutkija, Helsingin yliopisto

Katri Saarikivi on kognitiivisen neurotieteen tutkija ja NEMO-tutkimusryhmän vetäjä.

Hän on tutkinut muun muassa empatiaa ja vuorovaikutusta erityisesti digitaalisissa ympäristöissä. Saarikivi on käynyt puhumassa johtoryhmissä ja soveltanut aivotutkimuksen tuloksia työorganisaatioiden toimintaan.

Arto Klami

Arto Klami on apulaisprofessori Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitoksella, minkä lisäksi hän vetää Multi-source Probabilistic Inference -tutkimusryhmää.

Hän tutkii tilastollista koneoppimista ja tekoälyä.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta