Digitalisaatio

Digitalisoitumisen vauhti kiihtyy. Liiketoiminnasta vastaavalle johtajalle on hyödyllistä ymmärtää, mitkä nousevat teknologiat vaikuttavat omaan liiketoimintaympäristöön ja kuinka liiketoiminnan digitaalista transformaatiota johdetaan.

Digitalisaatio koskettaa organisaatiokulttuuria, työn luonnetta ja rakenteita. Se nostaa keskiöön kyvykkyyden käsitellä strategisia kysymyksiä sekä nykytietämyksen että tulevaisuuden eri skenaarioiden valossa. Se haastaa nykyiset, turvallisilta tuntuvat toimintamallit, joiden elinkaari on jo kääntymässä kohti loppua.  Aalto EE:n valmennuksissa syväluodataan digitalisaation eri osa-alueita orastavan tekoälyn aikakauden kynnyksellä ja luodaan perusta lähitulevaisuuden kilpailukyvylle.

Kalenteri

Seuraavaksi tässä aihealueessa ovat alkamassa nämä koulutukset. Napsauta koulutuksen nimeä katsoaksesi kuvauksen ja siirtyäksesi koulutuksen sivuille.

Tee koulutushaku

Introduction to Digital Transformation Technologies -verkkokurssi

Tekoäly, virtuaalinen ja lisätty todellisuus, ohjelmistorobotiikka ja lohkoketjut: englanninkielinen verkkokurssi pureutuu nykyaikaisiin teknologioihin ja niiden vaikutuksiin. Aloita milloin vain.

Tutustu Osta käyttöoikeus

Ota yhteyttä

Autan löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivimman ratkaisun.

Jenniliisa Särkkä-Blomberg

Associate Director

+358 10 837 3873

jenniliisa.sarkka@aaltoee.fi