Etukoodi: SYYSETU2021

Tarjoamme syysedun -25 % loppuvuonna alkavista koulutuksista:

Käytä kampanjakoodia SYYSETU2021. Etua ei voi yhdistää muihin voimassa oleviin etuihin eikä se koske verkkokursseja. Etu on voimassa 30.11.2021 asti tai niin kauan kuin koulutuksessa on avoimia paikkoja. Etu koskee vain uusia ilmoittautumisia. 

Voit hyödyntää edun myös Markkinointi ja myynti -aiheisiin ohjelmiin.

Lataa Digitalisaatio-esite

Oletko kiinnostunut digitalisaatio-aihealueestamme? Digitalisaatio-esitteestä löydät yhteenvedon teemasta sekä aiheeseen liittyviä ohjelmia.

Digitalization Portfolio Brochure

pdf

Esitteestä löydät yhteenvedon Digitalisaatio-teemasta ja siihen liittyvistä ohjelmistamme. Esite on englanninkielinen.

Valmennusohjelmat

Verkkokurssit

Diploma in Artificial Intelligence

9.12.2021–9.6.2022
Tekoälykoulutuksesta saat syvällisen käsityksen aiheesta ja opit ymmärtämään ja hyödyntämään tämän päivän tekoälyteknologiaa.

Tutustu ohjelmaan Lataa esite

Tilaa uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihimme sekä tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä Early Bird -eduista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka

Asiakaskokemuksia

Luettavaa aiheesta

Digitalisaatiosta teknologia- ja tietointensiivisyyteen

Digitalisaatiossa harvoin keskustellaan teknologioista. Joka tapauksessa kaikki digitaaliseen muutokseen liittyvä on jollakin tavalla linkittynyt tekniseen osaamiseen. Liiketoiminnan johtamisessa ja tulevaisuuden haasteiden kohtaamisen yhteydessä onkin tosiasia, etteivät perinteiset johtamistaidot enää riitä. Jokaisen meistä tulee ymmärtää ja osata entistä enemmän eri työkaluista ja niihin liittyvästä teknologiasta. Mitä et tunne, sitä et voi johtaa.

Millä tasolla jokaisen johtajan ja asiantuntijan on syytä ymmärtää tekoälyn tuomia sovelluksia, data-analytiikkaa, kvanttitietokoneen mahdollisuuksia tai lisääntyvää robotisaatiota organisaation eri toiminnoissa? Aalto EE:ssä olemme hahmotelleet näitä oppimisen eri tasoja seuraavasti:

  • Olla tietoinen
  • Ymmärtää
  • Soveltaa
  • Suunnitella eteenpäin

Yllä olevan jaottelun avulla olemme pyrkineet viestittämään sitä, että jokaiselle tehtävälle ja tasolle löytyy oma kehityksen kohtansa. Python- tai R-ohjelmoinnin osaamistarvetta ei määrittele se, kuinka pitkään on ollut jossakin tehtävässä, vaan se mitä eri johtamishaasteita lisääntyvä koodin käyttö tuo tullessaan.

Tulokulmamme on kuitenkin aina hyvin liiketoimintalähtöinen, johtamisesta ja strategisen tason johtamismahdollisuuksista eteenpäin katsova. Aalto-yliopiston ja muiden kärkiyliopistojen asiantuntijoiden luoma verkosto mahdollistaa sen, että asiakas pääsee kytkeytymään kauttamme esimerkiksi tekoälyn huippututkimuksen tuloksiin.

Olemme jaotelleet teknologia- ja tietointensiivisyyden eri osaamisalueet seuraavasti:

  • Digital Strategies, Platforms and Leading Digital Transformation (digistrategiat, -alustat ja digitaalisen transformaation johtaminen)
  • Data
  • Artificial Intelligence (AI) (tekoäly)
  • Technologies (teknologiat)

Jokaiselle yllä mainitulle osa-alueelle olemme tunnistaneet verkostostamme huippuosaajat. Uusimman tutkitun tiedon lisäksi hyödynnämme yritysverkoston ajantasaisinta soveltavaa tietämystä. Järjestämme koulutukset yhteistyössä alansa parhaiden asiasiantuntijoiden ja osaajien kanssa.

Alustatalouden aikakaudella data toimii tulevaisuuden valuuttana yritysten välisillä alustoilla. Alustatalouden teknologiavalinnat ovat siis yhä strategisempia ja vaikuttavat muodostuviin ekosysteemeihin.

Aalto EE:llä on käytössään Aalto-yliopiston asiantuntemus tekoälyyn liittyvien keskeisten teknologioiden kuten koneoppimisen, laskentalogiikan ja datatieteen alalla.  Aalto-yliopisto on keskeinen toimija Suomen tekoälyn tutkimuskeskuksessa (FCAI) sekä Suomen hallituksen käynnistämissä tekoälyhankkeissa. Valitsemme tästä kovatasoisesta osaajajoukosta kuhunkin koulutukseen sopivimmat kouluttajat. Aalto EE:n ohjelmissa on case- ja keynote-puheenvuoroja Suomen johtavista yrityksistä ja varhaisista uusimpien teknologioiden omaksujista.

Yhteystiedot

Autamme löytämään sinulle ja yrityksellesi oikean ratkaisun.

Jenniliisa Särkkä-Blomberg

Associate Director, Open Programs

+358 10 837 3873

jenniliisa.sarkka@aaltoee.fi

Taimo Paavola

Relationship Manager

+358 10 837 3801

taimo.paavola@aaltoee.fi