Digitalisaatio

Organisaatiot muuttuvat digitaalisiksi, kun raha, vuorovaikutus ja tieto muuttuvat biteiksi. Teknologia on läsnä kaikissa tehtävissä ja organisaatioissa. Työ itsessään digitalisoituu. Alustatalous, tekoäly, robotiikka ja lisätyn todellisuuden teknologiat ovat makrotason muutosvoimia joiden vaikutukset näkyvät jokaisen yrityksen toimintaympäristössä. Tulevaisuus vaatii ketterän ja yhteistyökykyisen yrityskulttuurin, joka perustuu parhaisiin osaajiin ja luottamukseen.

Liiketoiminnassa on kyettävä haastamaan nykyiset, turvallisilta tuntuvat toimintamallit, joiden elinkaari on jo kääntymässä kohti loppua. Samalla on uudistuttava. Mitä osaamista työ digitalisaation aikakaudella vaatii? Tarvitaan sekä asiantuntijan johtajuutta että johtajan asiantuntijuutta. Siirtyminen liiketoimintaekosysteemeihin vaatii erityisesti datastrategian, arvoketjun ja innovaatioiden huomioimista. Aalto University Executive Education auttaa yrityksiä ja yksilöitä vastaamaan muutoksen tuomiin haasteisiin ja tarttumaan sen luomiin mahdollisuuksiin.  Aalto EE on osaamisen hubi, jossa kohtaavat objektiivinen viimeisin tutkimustieto ja käytännön tiivis yhteistyö yritysten kanssa.

Python ja tekoäly – koodauksen perusteet

21.10.–19.12.2019

Analytiikka ja datastrategiat

4.–6.11.2019

Diploma in Digital Security

21.11.2019–24.4.2020

Diploma in Artificial Intelligence

9.12.2019–15.5.2020

Graduate Diploma in Technology

Kevät 2020

Tekoäly liiketoiminnassa – teknologiasta strategiaan

30.–31.3.2020

Data Lab

Kevät 2020

Diploma in IT Leadership

21.9.2020–9.2.2021

Digitalisaation johtaminen teollisuudessa

Alkuvuosi 2020

Introduction to Digital Transformation Technologies (online)

Suositeltu aikataulu: 2–3 tuntia viikossa, 3–4 viikon ajan.

Digital Business Network 2019

Ohjelma on tällä hetkellä tauolla ohjelmistosta.

Haluan tietää lisää aiheesta

Tilaamalla aihealueen uutiskirjeen saat luettavaksesi aiheeseen liittyviä Aalto Leaders’ Insight -artikkeleita sekä pysyt ajan tasalla Aalto EE:n ohjelmista. Kirje lähetetään enintään kaksi kertaa kuukaudessa. Voit perua tilauksesi milloin tahansa. Katso esimerkki.

Käytämme tietojasi markkinoinnissa, jotta voimme pitää sinut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseemme sinua edistämään uraasi. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tämän. Katso tietosuojapolitiikka.

Luettavaa aiheesta

Ota yhteyttä

Autan löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivimman ratkaisun.

Jenniliisa Särkkä-Blomberg

Associate Director, Open Programs

+358 10 837 3873

jenniliisa.sarkka@aaltoee.fi