Digitalisaatio

Digitalisoitumisen vauhti kiihtyy. Liiketoiminnasta vastaavalle johtajalle on hyödyllistä ymmärtää, mitkä nousevat teknologiat vaikuttavat omaan liiketoimintaympäristöön ja kuinka liiketoiminnan digitaalista transformaatiota johdetaan.

Digitalisaatio koskettaa organisaatiokulttuuria, työn luonnetta ja rakenteita. Se nostaa keskiöön kyvykkyyden käsitellä strategisia kysymyksiä sekä nykytietämyksen että tulevaisuuden eri skenaarioiden valossa. Se haastaa nykyiset, turvallisilta tuntuvat toimintamallit, joiden elinkaari on jo kääntymässä kohti loppua.  Aalto EE:n valmennuksissa syväluodataan digitalisaation eri osa-alueita orastavan tekoälyn aikakauden kynnyksellä ja luodaan perusta lähitulevaisuuden kilpailukyvylle.

Graduate Diploma in Technology

Laita stoppi digitaalisen teknologian hypetykselle ja keskity siihen, mikä todella merkitsee. Saat valmiudet käyttää ja soveltaa uusia teknologioita arvonluonnissa. Ohjelma alkaa 29.11.2018.

Tutustu Lataa esite

Introduction to Digital Transformation Technologies -verkkokurssi

Tekoäly, virtuaalinen ja lisätty todellisuus, ohjelmistorobotiikka ja lohkoketjut: englanninkielinen verkkokurssi pureutuu nykyaikaisiin teknologioihin ja niiden vaikutuksiin. Aloita milloin vain.

Tutustu Osta käyttöoikeus

Haluan tietää lisää aiheesta

Tilaamalla aihealueen uutiskirjeen saat luettavaksesi aiheeseen liittyviä Aalto Leaders’ Insight -artikkeleita sekä pysyt ajan tasalla Aalto EE:n ohjelmista. Kirje lähetetään enintään kaksi kertaa kuukaudessa. Voit perua tilauksesi milloin tahansa.

Tietojasi käytetään markkinointitarkoituksiin. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tämän. Katso tietosuojapolitiikka.

Ota yhteyttä

Autan löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivimman ratkaisun.

Jenniliisa Särkkä-Blomberg

Associate Director

+358 10 837 3873

jenniliisa.sarkka@aaltoee.fi