Digitalisaatiota ei voi ulkoistaa

Ovatko strategian johtaminen ja kompetenssikehitys osaamisen murroksen ytimessä? Katso webinaarinauhoite, jossa mm. ABB kertoo menestyksekkäästä digikompetenssin kehitysprojektista.

04.06.2020

Tänä keväänä organisaatioiden digiosaaminen on noussut selviytymisen keskiöön. Johdon teknologiakotiläksyt ja organisaation valmentaminen itsensä johtamiseen näyttävät nyt kantavan tulosta.

 • Kuinka valjastaa organisaatioiden teknologiavetoinen tulevaisuudenkuva osaksi strategista suunnittelua?
 • Miksi johtaja ei voi ulkoistaa teknologiaosaamistaan?
 • Kuinka valjastaa organisaatioiden olemassa oleva osaaminen ja kuinka liiketoiminnan tarpeet kääntyvät HR:n kanssa hyväksi yhteistyöksi?

Toimivan arjen rinnalla voimme pohtia, kuinka digitalisaatio osaltaan mahdollistaa kestävää kehitystä. Yritys-casena on ABB ja heidän kokemuksensa menestyksekkäästä digikompetenssin kehitysprojektista.  

Sisältö 
 • Tervetuloa
  Minna Wickholm, Business Area Director, Open Programs, Aalto EE  
   
 • Miksei digitalisaatiota voi ulkoistaa?
  Mikko Laukkanen, Academic Director, Aalto EE
   
 • Kompetenssit, potentiaali vai molemmat – metakompetenssit tulevaisuuden osaamisen takaajana
  Riitta Lumme-Tuomala, Head of Growth ja Director, Talent Management, Aalto EE 
   
 • Digikompetenssien kehittäminen ABB:lla
  Ismo Laukkanen, Head of Learning and Development
  Simo Säynevirta, Vice President, Country Digital Lead

Aalto EE kehittää lähes 50 vuoden kokemuksella korkeatasoisia asiakaskohtaisia ratkaisuja organisaatioiden kehittymiseen ja strategiseen uudistumiseen. Autamme sinua löytämään organisaation tarpeisiin sopivimman ratkaisun. Yrityksellämme on myös laaja portfolio digitalisaation ja sen johtamiseen liittyviä ohjelmia.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Digitalisaatiota ei voi ulkoistaa

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka