Asiakaskohtaiset ratkaisut

Kehitämme jo 50 vuoden kokemuksella korkeatasoisia ratkaisuja, jotka hyödyntävät Aalto-yliopiston poikkitieteellistä osaamista ja lähestymistapaa. Autamme organisaatiotanne kehittymään ja uudistumaan strategisesti. Suunnittelemme ja toteutamme tehokkaita johdon valmennuksia ja koulutusohjelmia sekä autamme teitä ratkaisemaan liiketoiminnan nykyisiä ja tulevia haasteita.

Huolellisesti valitut, osallistavat oppimismenetelmämme ja räätälöidyt ratkaisumme takaavat parhaat – ja kestävät – tulokset. Maailmanlaajuiseen verkostoomme kuuluu yli 800 professoria ja asiantuntijaa, joten käytettävissänne ovat aina parhaat osaajat ja viimeisimmät tutkimustulokset. Tarjoamme käyttöönne uusimman tiedon johtamisesta ja johtamisen kehittämisestä. Ratkaisumme perustuvat vankan asiantuntemuksen ja asiakasymmärryksen sekä käytännön toimien ja kokeilevan lähestymistavan yhdistämiseen.

Asiakascaset

Osaamisen ja kilpailukyvyn käsikirja

Yritysten ja organisaatioiden päätöksentekijät ovat tärkeässä roolissa yhteiskunnan muutosagentteina ja menestyksen mahdollistajina. 

Kokosimme joukon julkisen sektorin, akatemian ja yritysmaailman päätöksentekijöitä ja osaamisen asiantuntijoita kolmen tilaisuuden keskustelusarjaan, jossa pohdittiin osaamisen murrosta kilpailukyvyn näkökulmasta. Ryhmän keskustelut ja ratkaisut on dokumentoitu ja julkaistaan osaamisen ja kilpailukyvyn käsikirjana – eräänlaisena vertaistukena - päätöksentekijöille.

Lue lisää ja lataa käsikirja

Näin autamme organisaatiotasi

Toimimme siltana idän ja lännen välillä ja olemme ihanteellinen yhteistyökumppani monikulttuurista osaamista vaativissa strategiaprojekteissa sekä johtajuuden kehittämisessä. Asiakaskohtaiset ohjelmat voidaan toteuttaa asiakkaan toiveen mukaan missä päin maailmaa tahansa.

Saat muutosprosesseihin organisaatiosi rakenteen, prosessit ja kulttuurin huomioivaa tukea käynnistysvaiheesta lähtien
Parannat johtamis- ja esimiestaitoja organisaation kaikilla tasoilla
Löydät organisaatiosi kilpailuedut ja kehität kestäviä strategioita
Lisäät organisaatiosi strategista ketteryyttä ja muutosvalmiutta
Luot uusia innovaatioita ja rakennat innovatiivista kulttuuria
Saat tukea seuraajasuunnitteluun ja osaamisen kehittämiseen (Talent Management)

100

asiakasprojektia vuosittain

50

vuoden kokemus

800

professorin ja asiantuntijan maailmanlaajuinen verkosto

Asiakkaat

Laajaan asiakaskuntaamme kuuluu suuria ja keskikokoisia organisaatioita ympäri maailman. Suuri osa asiakkaistamme on suomalaisia tai Suomessa ja Pohjoismaissa toimivia kansainvälisiä yrityksiä. Lisäksi joukossa on Aasiassa toimivia kansainvälisiä ja monikansallisia yrityksiä.

Aalto EE, Aalto PRO ja Aalto ENT toteuttavat vuosittain yhteensä satakunta yrityskohtaista ohjelmaa. Asiakassuhteemme ovat pitkäikäisiä ja ratkaisumme monivaiheisia ja intensiivisiä. Ohjelmaa tukee oppimiskumppanina toimiva tiimi, joka haastaa asiakkaan ajattelutapoja ja auttaa tiedottamaan ohjelman hyödyistä yrityksen sisällä.

Prosessi

Asiakaskohtaisten ratkaisujemme kaikki osa-alueet – sisältö (teemat ja painopiste), opetushenkilökunta (professorit, luennoitsijat, konsultit, valmentajat), oppimismenetelmät ja opetuspaikka – suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan verkostoitumistilaisuuksia myöten.

 

Teemat

Asiakaskohtaisten ratkaisujen teemat kattavat laajan aihealueiden kirjon. Aloitamme tutustumalla perinpohjaisesti asiakkaan liiketoiminnan strategisiin tavoitteisiin ja laadimme tämän tiedon pohjalta tehokkaat kehitysprosessit. Ratkaisumme vaihtelevat hallitustason strategisista prosesseista laajamittaisiin talenttien kehitysohjelmiin.

 

Kumppani julkisen johtamisen kehittämiseen

Aalto EE:n pitkä kokemus julkisen sektorin asiakasorganisaatioidensa johtamisen kehittämisestä ja vaikuttavuuden rakentamisesta tekee Aalto EE:stä luotettavan kehittämiskumppanin julkishallinnolle.

Lue lisää Aalto PUBLIC:ista  »

Financial Times Ranking

Aalto EE ylsi vuonna 2019 Financial Timesin liikkeenjohdon koulutusta tarjoavien bisneskoulujen maailmanlaajuisessa arvioinnissa (Financial Times Executive Education Ranking) sijalle 38 ja kuuluu näin ollen liikkeenjohdon kouluttajien yhden prosentin kärkeen maailmassa. Sijoituksemme maailman kärkijoukossa on asiakkaillemme takuu siitä, että sisällöt, menetelmät ja valmentajat ovat korkeinta kansainvälistä tasoa.

FT Executive Education -selvityksessä arvioidaan erikseen niin sanotut avoimet koulutusohjelmat ja yrityksille räätälöidyt ohjelmat. Kokonaissijoitus perustuu näiden kahden kategorian yhteistulokseen. Financial Times julkaisee selvityksessään vain 50 parhaan liikkeenjohdon kehittäjän arviot. Kaikkiaan maailmassa on arviolta 4 000 johdon koulutusta ja MBA-tutkintoja tarjoavaa toimijaa.

Lue lisää rankingeista sekä ohjelmiemme vaikuttavuudesta »

Ota yhteyttä

Autamme löytämään organisaatiollesi sopivimman ratkaisun.

 

Virve Hintikka

Business Area Director, Customized Solutions

+358 10 837 3727

virve.hintikka@aaltoee.fi

Mari Rauhala

Director, Sales and Customer Value

+358 10 837 3753

mari.rauhala@aaltoee.fi