FINVA osaksi Aalto EE -konsernia – runsaasti asiakashyötyjä

Kesäkuussa kerroimme hyviä uutisia: Aalto University Executive Education Oy osti FINVA Finassikoulutus Oy:n koko osakekannan, ja FINVA siirtyi osaksi Aalto EE -konsernia.

06.03.2018

Muutos on vastaanotettu asiakkaidemme ja sidosryhmiemme keskuudessa innostuneesti. Olemme saaneet paljon myönteistä palautetta erityisesti siitä, että syvän finanssisubstanssin lisäksi FINVAlla on nyt yhdessä Aalto EE:n kanssa parempi kyky ja laajemmat resurssit vastata nopeasti kehittyvän toimialan tarpeisiin. Yhdistämme finanssialan substanssiosaamista yhä laajempiin ja monipuolisempiin valmennuskokonaisuuksiin, kuten esimiesvalmennuksiin ja strategiakoulutuksiin. Merkittävänä parannuksena on pidetty myös sitä, että jatkossa FINVA pystyy tarjoamaan kansainvälistäkin osaamisen kehittämistä.

Rakenteiden ja toimialarajojen muuttuessa finanssialalla on entistä tärkempää verkostoitua laajasti ja rakentaa yli toimialojen siirtyvää osaamista. Tätä pyrimme lisämään jatkossa FINVAn koulutuksissa osana Aalto EE -konsernia. Edessämme on kiireinen syksy kun kehitämme rivakasti yhdessä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa koulutusportfoliomme. Lanseeramme uusia ohjelmia pian, jo seuraavassa uutiskirjeessämme kerromme niistä tarkemmin.

Huomasithan, että FINVA on jo muuttanut yhteisiin tiloihin Aalto EE:n kanssa. Valtaosa syksyn seminaareistamme pidetään uusissa tiloissamme joko Mechelininkatu 3 C tai Runeberginkatu 14-16.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: FINVA osaksi Aalto EE -konsernia – runsaasti asiakashyötyjä

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka